Popularan glumački par Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds fotografisani su tokom šetnje Njujorkom, a posebnu pažnju je privukao njen stomak.

Blejk je za šetnju obukla sivi kaput, a ispod njega je imala crnu košulju koju je uvukla u sivu suknju, i tom prilikom mnogi su primetili da je njen stomak nešto veći nego pre, što je pokrenulo glasine o trudnoći.

Par se ovim povodom za sada nije oglašavao.

rajan i blejk, paparaco
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Rajan i Blejk imaju troje dece, a inače su poznati po tome da svoju privatnost čuvaju za sebe, te o svojoj deci ne govore puno, a glumica je posljednju trudnoću krila sve dok stomak nije postao toliko velik da više nije mogla da prikrije garderobom.

Podsetimo, Blejk se nedavno razbesnela kada su se u medijima pojavila paparaco fotografije kada je snimljena tokom šetnje s ćerkama. Tom prilikom mediji su je opisali kao supermajku jer je bez muke svaldala obaveze koje je imala u tom trenutku.

blejk s decom
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Među fotografija se nalazila i jedna na kojoj je Blejk pozirala dok je s osmehom mahala prema objektivu fotoaparata. Iako se već tada mogao videti njen 'kiseli' izraz lica, tek se na društvenim mrežama saznala prava istina.

blejk s cerkama
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Spojili ste ove dve fotografije kako bi ispalo da sam srećna i zadovoljna pozirala vašem fotografu, a istina je ipak nešto drugačija. Taj čovek je ceo dan pratio moju decu. Iskakao je ispred njih, a zatim se skrivao. Čak je i nepoznati čovek započeo raspravu s njima, i sve pred očima mojih devojčica.

Kada sam pokušala mirno da priđem i zamolim ga da se pomeri, on je pobegao, da bi nas kasnije opet pratio u drugoj ulici. Znate li ko su ljudi koje plaćate da prate decu, znate li njihovu pozadinu? Gde vam je moral? Baš me to zanima. Možda vas nije briga za sigurnost dece. Ova fotografija na kojoj poziram nastala je u saradnji s jednim fotografom, kojem sam pristala da poziram samo ako ostavi moju decu na miru, jer je bilo zastrašujuće. Ispričajte celu priču, budite iskreni prema svojim pratiocima", poručila je glumica tada.

Podsetimo, Blejk i Rajan su se upoznali 2010. kada su zajedno radili na filmu 'Green Lantern'. Rajan je tada bio u braku sa 36-godišnjom glumicom Skarlet Johanson, a Blejk je bila u vezi s kolegom iz 'Tračere', 34-godišnjim Penom Bedglijem.

Tada još nisu ni slutili da će se jednog dana zaljubiti jedno u drugo. Nakon godinu dana oboje su raskinuli veze sa svojim partnerima, a 2012. godine venčali su se u tajnosti.

Blejk lajvli, rajan Rejnolds
DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia blej i rajan dok je glumica bila trudna