Kada ste velika holivudska zvezda paparaci su nešto što vam postaje gotovo svakodnevno. Međutim, iako ima onih koji pošteno rade svoj posao i ne zadiru previše u privatnost zvezda, postoje i oni, koji u nastojanju da dobiju što bolji kadar pređu sve granice pristojnosti.

To je nedavno na svojoj koži osetila poznata glumica Blejk Lajvli zbog čega se i javno oglasila kako bi otkrila šta se zapravo dogodilo.

Naime, holivudski par Blejk i Rajan Rejnolds od samog početka trudili su se da sačuaju privatni život od očiju javnosti, a za poslednju trudnoću glumice sazanlo se kad više nije mogla da skriva trudnićki stomačić. Takođe o deci retko govore o javnosti, te ne čudi što je svaki kontakt sa medijima propraćen u potpunosti.

blejk lajvli morala je da se javno obracuna sa paparacima zbog spornih fotografija
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, nedavno se na mrežama pojavila fotografija na kojoj je Blejk sa svoje troje dece, dok je bila u šetnji Njujorkom. Mediji su je opisali kao majku koja ima supermoći, jer je uspešno manevrisala sve obaveze koje je u tom trenutku imala. Dok je najmlađu ćerku nosila u naručju, sa desnom rukom gurala je kolica u kojima su bile dve starije ćerkice. U galeriji fotografija ima i jedna na kojoj Blejk sama pozira i maše u kameru. Iako se već tada mogao videti njen "kiseli" izraz lica, tek se na društvenim mrežama saznala prava istina.

"Spojili ste ove dve fotografije kako bi ispalo da sam srećna i zadovoljna pozirala vašem fotografu, a istina je ipak nešto drugačija. Taj čovek je celi dan uhodio moju decu. Iskakao je pred njih pa se sakrivao. Čak je i nepoznati čovek ušao u raspravu sa njim, i sve to pred očima mojih devojčica. Kada sam pokušala mirno prići i zamoliti ga da se pomeri, on bi pobegao i ponovno iskočio pred nas u drugoj ulici. Znate li ko su uopšte ljudi koje plaćate da uhode decu, znate li njihovu prošlost? Gde vam je moral? Jako me to zanima. Možda vas nije briga za sigurnost dece. Ova fotografija na kojoj poziram nastala je u saradnji sa jednim fotografom, kom sam pristala da poziram samo ako ostavi moju decu na miru, jer je bilo zastrašujuće. Ispričajte celu priču, budite iskreni prema svojim pratiocima", poruka je koju je Blejk ostavila ispod spomenutih fotografija na društvenim mrežama.

Podsetimo, glumački par upoznao se 2010. snimajući zajedno film "Green Lantern". Rajan je tada bio u braku sa 36-godišnjom glumicom Skarlet Johanson, a Blejk je bila u vezi sa kolegom iz "Tračare", 34-godišnjim Penom Badglijem.

Tada još nisu ni slutili kako će se jednog dana zaljubiti jedno u drugo. Nakon otprilike godinu dana oboje su već raskinuli sa svojim partnerima, a osećanja između njih su se rasplamsala.

blejk lajvli upoznala se sa rajanom rejnoldsom na snimanju filma green lantern
Shutterstock 

Naposletku su se 2012. venčali u tajnosti, a nebrojeno puta bili su na listama najskladnijh parova.