Iako se može reći da je Aron Karter stekao karijeru zahvaljujući daleko slavnijem Niku koji se proslavio u legendarnom bendu "Backstreet Boys", tokom predhodnih godina slobodno se može reći da mu je krenulo kako je u pitanju solo karijera, tako i kada se radi o produkciji i pisanju tekstova.

Ipak, nakon više nego burnog života, svi su mislili da ga njegova, sada već bivša verenica uspela da ga smiri, pogotovo kada su dobili bebu, kojoj su se, ako je verovati objavama na mrežama, i te kako radovali.

Zato je sve i iznenadila vest da su raskinuli i to samo nedelju dana nakon njenog porođaja, a glavni razlog je Karterova porodična drama.
Naime, muzičar je nakon raskida napisao: "Lagali su me i moja sestra je bila u kontaktu s mojom bivšom verenicom. Moja sestra Endžel je sve uništila. Hvala Endžel što si mi uništila porodicu. Bog te blagoslovio".

Aron Karter otkrio je na Tviteru da je raskinuo vezu sa verenicom samo nedelju dana nakon porođaja.
pritnscreen/instagram 

Inače, Aron je imao ozbiljne porodične probleme u kojima je važnu ulogu imala njegova sestra bliznakinja Endžel koja ima i zabranu prilaska.

Nedavno je rekao da ga je porodica koštala dodatnih 50.000 dolara, te da ga etiketiraju kao pedofila.

"Melani me je sve vreme lagala dok je bila u kontaktu sa mojom sestrom bliznakinjom i članovima porodice koji su pokušali da me strpaju u zatvor. Šokiran sam. Ovo je užasno", dodao je između ostalog Aron optužujući bivšu verenicu da ga je i ona uništila sa njegovom porodicom.

Aron Karter tvrdi da je njegova verenica bila u kontaktu sa njegovom sestrom koja ima zabranu prilaska.
pritnscreen/instagram 

Prema njegovim rečima, Melani je napustila Kaliforniju i sa sobom odvela njihovog sina. Poručila mu je kako je otišla u Las Vegas s prijateljicom Karmen iz rijalija "90 Day Fiancé".

Podsetimo, Aron i Melani su zajedno dobili sina Princa Lirisa Kartera nakon 13 sati dugog porođaja i hitnog carskog reza. "Tako sam ponosan na tebe, draga što si to učinila. Volim te svim svojim srcem", izjavio je tada reper, da bi, samo nekoliko dana kasnije došlo do potpunog raskola.

Aron Karter i Melani Martin u vezi su od 2020. godine.
printscreen/instagram 

Aron i Melani počeli su da se zabavljaju 2020. godine, a potom je došlo do kratkog raskida zbog čega je pozvana i policija zbog nasilja u porodici, međutim, pomirili su se u junu i verili istog meseca, a u martu su otkrili da čekaju prinovu. Ostaje da vidimo da li će doći do rešenja i pomirenja, ili je ovo ipak gotova priča.