Olivija Mun čeka prvo dete sa problematičnim komičarem Džonom Mulanijem.

Glumica koja je najpoznatija po ulogama u hit filmovima "X-Men: Apocalypse", i "Iron Man 2" trebalo bi da se porodi u narednom periodu, a nedavno se uključila u jednu emisiju i rekla da je "veoma uzbuđena, ali i da se plaši porođaja".

Potom je dodala kako joj veliku podršku pruža njen partner Džon. Inače, glumica je dugo na sve moguće načine skrivala trudnoću i retko se pojavljivala u javnosti, iako su je paparaci nekoliko puta uhvatili na ulicama Los Anđelesa. 

Nakon toga je u septembru u emisiji "Late Night Show" potvrdila nagađanja i otkrila da je u drugom stanju. 

Priče o trudnoći ali i romansi nakratko su zamenile one o njenim plastičnim operacijama o kojima se nadugo i naširoko raspravljalo. Naime, kada se nakon karantina Olivia pojavila u javnosti mnogi su bili saglasni da je štošta radila na svom licu. Iako se najpre smatralo da su za sve krivi filteri i efekti, kao i programi za ulepšavanje, snimci sa crvenih tepiha, ali i paparaco videi dokazali su da je glumica ipak potražila pomoć plastičnog hirurga.

olivja mun
printscreen/instagram/oliviamunn 

Ono što se prvo da primetiti na njenom licu su drastično drugačije oči koje su "otvorenije" nego pre, čime se čini kao da je izgubila deo kineskog nasleđa. Zakođe, primetno je i da je luk obrva viši nego inače. Takođe, ivice očiju su podignutije, a šuška se i da je glumica dorađivala jagodice.

olivija mun
Instagram 

Uostalom, pogledajte kako je izgledala ranije:

Nakon što se mesecima pisalo o njenoj promeni i, po mišljenju mnogih, bespotrebnim intrvencijama, njena romansa sa Mulanijem postala je tema broj jedan, ponajviše jer je komičar, iako veoma uspešan i talentovan, poznat kao neko ko se godinama bori sa zavisnošću od narkotika i alkohola, ali i po turbulentnom odnosu sa bivšom suprugom.

olivja mun i dzon mulani
Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, sada se saznalo da bivša supruga uopšte nije bivša, a komičar se nedavno obratio medijima rekavši da će učiniti sve što je u njegovoj moći da se što pre razvod ubrza.

Mulani je u braku bio sedam godina, a po rečima izvora, sada je angažovao najbolje advokate kako bi u novom odnosu bio "čist".

"Džon želi da se što pre razvede kako bi očuvao i svoju reputaciju i reputaciju svoje partnerke. On ne želi da se o Oliviji priča kao o rasturačici brakova", rekao je izvor.

olivija mun
The image Direct / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mulani i njegova supruga pokrenuli su razvod tokom njegove poslednje rehabilitacije u februaru ove godine, a još tada se šuškalo da je ušao u vezu sa lepom glumicom, nakon višegodišnjeg prijateljstva, iako nije bilo zvanične potvrde sve do maja ove godine. Čak su se pojavili navodi da je sve vreme bio u komunikaciji sa glumicom dok je bio na rehabilitaciji, te da je odluku da izađe iz braka doneo još tada.

ana mari tendler i dzon mulani
Neil Rasmus/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Bilo kako bilo, Mulani je više puta govorio koliko obožava Munovu, a Ana Mari se za sada nije oglašavala za komentar, te samo možemo da nagađamo šta je od svega što se piše u stranim medijima istina.