Olivija Mun bila je jedna od najlepših glumica Holivuda.

Zbog specifičnog izgleda, poredili su je i sa slavnom Monikom Beluči, a tokom godina svoju karijeru gradila je bez većih skandala i nebrojeno puta se našla na listi najlepših žena sveta.

Zato su mnogi i bili iznenađeni njenim skorašnjim fotografijama na kojima Olivija jedva da je ličila na sebe, zbog čega su svi ubeđeni da je karantin iskoristila za plastične operacije.

Iako se najpre smatralo da su za sve krivi filteri i efekti, kao i programi za ulepšavanje, snimci sa crvenih tepiha, ali i paparaco videi dokazali su da je glumica ipak štošta radila na sebi.

olivija mun danas
Instagram 

Ono što se prvo da primetiti na njenom licu su drastično drugačije oči koje su "otvorenije" nego pre, čime se čini kao da je izgubila deo kineskog nasleđa. Zakođe, primetno je i da je luk obrva viši nego inače. Takođe, ivice očiju su podignutije, a šuška se i da je glumica dorađivala jagodice.

Uostalom, pogledajte kak oje izgledala ranije:

Ipak, glumica mesecima navode oštro demanantuje, a onda su priče o operacijama zamenile one o njenom odnosu sa problematičnim komičarem Džonom Mulanijem.

Mulani koji je uspešan stand - up komičar godinama se bori sa zavisnošću od narkotika i alkohola, a do sada je nekoliko puta bio na odvikavanju.

dzon mulani i olivija mun
Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Takođe, umnogome se pisalo i njegovoj problematičnoj vezi sa bivšom suprugom koja je često znala da se završi i fizičkim obračunima.

Svoj život navodno je rešio da promeni tokom 2020. godine, a nakon što je bio trezan 2 meseca upoznao je lepu Oliviju.

"Promenila mi je život", rekao je Mulani, a sada je zvanično objavio da čekaju prvo dete.

"Dobićemo bebu. Bio sam nervozan kada je trebalo da vam ovo saopštim ali, postaću tata!", objavio je komičar.

trudna olivija mun
The image Direct / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Munova je navodno u poodmakloj trudnoći, što potvrđuju i nedavne fotografije na kojima se jasno ocrtava stomak 41- godišnje glumice iako je pokušala da ga sakrije širokom odećom.