Producent i reditelj Džoš Vidon (56) ponovo je glavna tema medija zbog lošeg ponašanja za koje ga optužuje sve više glumaca.Ovaj put u celu priču uvučena je izraelska glumica Gal Gadot (35) kojoj je, na snimanju filma 'Justice League', pretio da će joj uništiti karijeru, tvrdi upućeni izvor. 

Kako navode, Vidon ne voli da prima uputstva ni od koga, a slično se ponašao kada su ga Gal Gadot i Jason Momoa (41) ispitivali o promenama u scenariju. Glumica je s rediteljem želela da razgovara o rečenicama koje su po njenom mišljenju bile sporne, a on je zbog toga počeo da preti da će joj uništiti karijeru.

- Džoš je rekao kako njega treba da sluša, a ona treba da ćiti i izgovara svoje rečenice, inače će je u filmu prikazati neverovatno glupom. Takođe, rekao joj je da bi ona samo htela da skače s jednom projekta na drugi kao da je puno agresivnija od njenog lika u filmu - rekao je izvor koji je bio na setu.

Podsetimo, glumica Karizma Karpenter (50), najpoznatija po ulozi Kordelije Čejs u serijama 'Bafi, ubica vampira' i 'Angel', optužila je slavnog reditelja i producenta za zlostavljanje na snimanju navedenih serija, a da slučaj nije izolovan potvrdile su i njene kolegonice.

Džoš Vidom prvi put se pred prozivkama našao još prošle godine, kad ga je za toksičnu radnu atmosferu i neprofesionalno ponašanje na setu kao i za maltretiranje kolega prozvao glumac Rej Fišer (33). Ovo su optužbe koje će puno više uzdrmati njegov statusa proslavljenog reditelja, koji je radio na više nastavaka 'Avengers' (Osvetnici) sage, a završio je i film 'Justice League' (Liga pravde) umesto Zaka Snajdera.

Karizma karpenter
Shutterstock 

Nakon što je Karpenter izašla u javnost s ispovešću o zlostavljanju na snimanju navedenih serija, koje nije prestalo ni za vreme njene trudnoće, a kulminiralo je otkazom nakon što se porodila, oglasile su se i druge žene. Glavna zvezda serije, Sara Mišel Geler (43), Mišel Traktemberg (35), kao i Amber Benson (44), koja je u seriji igrala ulogu čarobnice Tare Meklej.