Nakon što je pokrenuta istraga o slučaju sa najpopularnijom voditeljkom Elen Dedženeris, bivši radnici odlučili su da otkriju nove detalje. Ovoga puta, reč je o samom vrhu ove emisije, Kevinu Lemanu - izvršnom producentu, za kojeg se navodi da je seksualno uznemiravao zaposlene.

Prema novom izveštaju Varner Brosa, predstavnici „Warner Media“ razgovarali su sa 36 bivših radnika ove emisije, a većina je potvrdila da je doživela nedolično seksualno ponašanje od strane nadređenih. Takođe, svi zaposleni odbili su da se za njihovo ime i prezime zna zbog straha od osvete.

Jedan radnik izneo je detalje o Kevinu Lemanu i naveo da je producent od njega zahtevao seksualno zadovoljavanje tokom proslave firme 2013. godine, dok je nekoliko njih istaklo da je slična situacija bila sa njima, kao i da su mnogim situacijama svedočili.

Ove tvrdnje su izgleda prilično iznenadile Kevina koji ih je demantovao.

„Počeo sam da radim na "Ellen Show-u" pre više od 17 godina i posvetio sam se karijeri radeći naporno kako bih došao do položaja na kom sam sad. Moj posao, kao glavni pisac, jeste da se bavim šalama i tokom tog procesa znam da nekada mogu da preteram, ali užasnut sam što su neki moji pokušaji humora možda prouzrokovali strah ili uvredu kod zaposlenih“, rekao je Kevin i dodao:

producent-elen-voditeljka-seksualno-uznemiravanje-radnici-istraga
Print Screen/Youtube The Ellen Show 

„Uvek sam želeo da prema svim zaposlenima budem ljubazan i da im se obraćam sa poštovanjem. Za sve vreme mog rada ovde, nikada nisam primio nijednu žalbu na mene ili moj način rada i devastiran sam što se sada u javnost pušta ovakva pogrešna slika o meni i mom radu“ rekao je Kevin.