Lepa plus manekenka Ešli Grejam po milioniti put našla se na meti kritika zbog svog izgleda.

Ona je na svoj Instagram okačila videe i fotografije koje su obeležile ovu, za nju i te kako bitnu jesen s obzirom da uskoro očekuje rođenje blizanaca.

Međutim, kako to obično dešava sa njenim postovima, uvek je ono što objavljuje nekome "trn u oku". Ovde se može slobodno reći da je "put do pakla popločan dobrim namerama", jer se iza naizgled dobronamernih komentara krije sve samo ne dobra namera.

Naime, ispod videa na kom Ešli pokazuje svoj stomak osvanule su reči:

"Ja sam imala blizance ali nisam imala nikakve strije. Nadam se da to neće uticati na tvoju karijeru".

esli grejam stori
pritnscreen/instagram 

Da je Ešli preko glave ovakvih stvari svedoči i to što je na svom storiju upravo ovaj komentar koji ju je očigledno izbacio iz takta i prokomentarisala:

"Gospode - nadam se da ću i dalje imati karijeru zbog mojih strija", napisala je ironično uz emodžije koji prevrću očima.

Ešli je nedavno bila model za Fendi X SKIMS kampanju, a inače je jedna od omiljenih manekenki Majkla Korsa (izmeđuostalog), te je više nego jasno da će njena modeling karijera biti sasvim u redu, kada odluči da se vrati u te vode.

Ešli je neadavno i govorila na temu prihvatanja svog tela nakon trudnoće.

"Moje zdravlje nije određeno mojom težinom", rekla je i dodala da često sebi ponavlja afirmacije "Tvoje telo je snažno... tvoje telo je namenjeno za ovo..."

esli grejam
DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Takođe je prokomentarisala i da je "povratak" nakon porođaja velika laž i da, pogotovo novim mamama ne treba takva vrsta pritiska.

Jedno je sigurno - Ešli je dobila ogromnu podršku nakon njenih reči, ali i dubok naklon za sve za šta se zalaže, a komentari poput gorenavedenog sigurno nisu nisu korak napred u prihvatanju strija i celulita kao normalnog, već vraćanje u prošlost koju pokušavamo da prevaziđemo.

esli s partnerom
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia