Ona je neko ko se ne libi da pokaže svoje telo baš takvo kakvo jeste, a na svoje "nedostatke" izuzetno je ponosna.

Iako se mnogi ne slažu sa njenim stavovima, danas je jedna od zagovornika da ne moramo svi biti veličina nula da bi se uklapali u modni svet.

Naravno, reč je o plus-size manekenki Ešli Grejam, koju su ovog puta fotografi uslikali nja ulicama Santa Monike u sportskom izdanju.

Naime, ona je nosila crne biciklističke i žutu jaknicu, asve je uparila sa velim Nike partikama i najpopularnijom torbom ove sezone u crnoj varijanti - The Chain cassette Bottega Veneta.

esli grejam
DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svoje obline ponosno je prošetala, i još jednom dokazala da se ne obazire na komentare ni za kilograme, ni za celulit.

Inače, iako je smatraju najlepšom plus-size manekenkom, te joj poslovnih ponuda ne manjka, svoju karijeru je trenutno ostavila malo po strani jer želi što više da uživa u majčinstvu od kada su ona i njen suprug Džastin Ervin postali roditelji dečaka u otkako su ona i suprug Justin Ervin postali roditelji dječaka u januaru prošle godine, iako priznaje da joj ponekad ipak fali malo sna.

"Naučila sam da živim sa daleko manje sna i saosećam sa roditeljima koji mnogo rade. Teško je, ali isplati se sve. Isak nam je u porodicu doneo jako puno radosti", izjavila je Ešli u jednom od nedavnih intervjua.

Na instagramu je prati više od 12.6 miliona ljudi kojima je pravi uzor i inspiracija, a sa svojim pratiocima često deli fotografije u prirodnom izdanju, bez ulepšavanja i korišćenja filtera kako bi istakla prirodnu lepotu ženskog tela.

U jednom od intervjua za Access, otvoreno je govorila o strijama na telu koje su joj se pojavile na telu nakon trudnoće i nazvala sve majke superherojima.

"Kada sam ostala u drugom stanju, morala sam da uspostavim novi odnos sa svojim telom, sa tim stvorenjem u sebi koje je preuzelo vlast. Jako sam se brzo gojila. Nisam mogla da verujem kad sam videla strije na stomaku i da se to događa. Najpre samk to doživljavala kao poraz, a onda sam upoznala sina Isaka. To je nešto što mi je zauvek promenilo život, a ja slavim svoje novo telo", zaključila je hrabro Ešli.

Još neke fotografije slavne manekenke pogledajte u galeriji ispod.

Instagram Ešli Grejem jedna je od najlepših manekenki današnjice, a svoje platforme koristi i da otvoreno diže svest o brojnim problemima.