Nakon što je dokumentarac o životu zečica u Plejboj vili otkrio užase koje su svakodnevno preživljavale, mnogi su mislili da je sada konačno sve što se dešavalo isplivalo na površinu.

Međutim, postoji još tajni koje nisu otkrivene, a jednu je otkrila upravo ćerka nekadašnjeg najboljeg prijatelja Hjua Hefnera, Dženifer Saginor.

Kako kaže, prijateljstvo njenog oca i vlasnika Plejboja trajalo je 11 godina, a upravo je Mark Saginor, poznatiji kao "Dr. Feelgood" je bio taj koji je zečicama pisao recepte za brojne pilule i davao narkotike.

Dženifer je ispričala da nije ništa čudno da su u vili bile maloletne devojke, a u prostituciju su ubacivane nakon što su tajno fotografisane i snimane. Međutim, to nije bilo ono najgore. Kako je ispričala za The Cut, orgijama su često prisustvovala i deca.

Dženifer Saginor tvrdi da je prisustvovala orgijama u Plejboj vili.
printscreen/youtube 

"Imala sam 6 godina kada su me naterali da gledam orgije", započela je.

"Zečice su bile drogirane dok su ih muškarci razvlačili po krevetima", dodala je.

Dženifer je otkrila i da Plejboj vila nije bila jedino mesto gde su podvođene devojke. Navodno su Hefovi prijatelji imali takozvane "shadow mansions" odnosno mini replike Hefovog zdanja koje su korišćene za silovanje maloletnica.

Hju Hefner je imao odnose sa maloletnim devojkama po rečima svedoka.
PASCAL GUYOT / AFP / Profimedia 

Tu su njegovi prijatleji pokušavali da oponašaju sve ono što se dešavalo u Plejboj vili.

"Tu su dolazile izrazito mlade devojke koje su želele da postanu glumice ili modeli", objasnila je Dženifer i dodala da je malo pre šestog rođendana prešla da živi u jednu od "vila iz senke" gde je svakodnevno gledala predatorsko i nasilno ponašanje, kao i zlostavljanje.

Prijatelji Hjua Hefnera imali su mini vile u kojima su silovali devojke.
l89 / Zuma Press / Profimedia 

Na kraju je otkrila i da je glavni u svemu bio biznismen Berni Kornfeld koji je navlačio devojke svojom lažnom agencijom za modeling i zapravao taj koji je Hefu podvodio "mlado meso".

Tsuni / USA / Alamy / Alamy / Profimedia, PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia Isplivale jezive tajne osnivača Playboya

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!