Šokantne izjave nekadašnjih zečica o čuvenom Hju Hefneru ne prestaju da šokiraju svet.

Plejboj vila koja je delovala kao sigurno utočište brojnih devojaka zapravo je vilo sve samo ne to, a iz dana u dan otkrivaju se nova zverstva "simpatičnog dekice velikog srca" kako su ga tokom života predstavljali u medijima.

Sada se oglasila još jedna njegova bivša devojka Sondra Tiodor sa kojom je bio u vezi od 1976. do 1981. godine, a kasnije je i sama bila Plejboj zečica. Ona je otkrila da je jednom prilikom naletela na njega dok je imao odnose sa njenim psom i rekla je da je odbila da ostavi Hjua samog sa životinjom nakon što je bila svedok šokantnih događaja.

Sondra Tiodor bila je nekadašnja devojka Hjua Hefnera.
MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Jednom sam ušla i on je bio... u mom psu, našem psu - rekla je Sondra i dodala:

- Pitala sam ga "Šta to radiš", a on mi je na to odgovorio "Pa šta, psi imaju potrebe!". Nakon toga sam mu rekla da prestane sa tim - ispričala je Sondra.

Kako kaže, to nije ono najgore, jer se ispostavilo da Hefner takve stvari praktikuje dugo i to ne samo sa psima. Takođe, psa najboljeg prijatelja navukao je na kokain.

- Droge je bilo svuda... Hefov najbolji prijatelj, imao je psa Luisa, a ova mala pudlica se navukla na kokain.

- Pas je to mogao da oseti sa druge strane sobe. Morao je da ga zaključava kada su ljudi bili u blizini - a potom je ispičala i jednu situaciju.

- Jedne noći u kuću je ušla jedna veoma poznata osoba i taj pas je skočio sa kauča i lizao je po nosu. Ta zvezda je bila u fazonu "kako me voli", ali mi smo znali zašto je pas na njoj.

Hju Hefner navodno je zlostavljao i pse, a ne samo devojke.
Shutterstock 

Takođe, potvrdila je i priče Dženifer Saginor koja je ispričala da su njen otac, inače fizikalni doktor i Hju bili više od prijatelja.

- Moj otac Mark Saginor i Hju Hefner bili su prijatelji više od 40 godina. Ali to prijateljstvo je bilo na potpuno drugom nivou. Oni su bili srodne duše. Devojke su prolazile kroz Hefov život, a samo se mom ocu vraćao iznova i iznova - rekla je nedavno Dženifer tvrdeći da je vlasnik Plejboja bio biseksualac.

Dženifer Saginor tvrdi da su Hju Hefner i njen otac bili u vezi.
pritnscreen/youtube 

Devojke su takođe potvrdile ono što je već izneto u javnost - da su zečice drogirane lekovima, prisiljavane na orgije, tajno fotografisane... kao i da je Hefner bio veoma okrutan, perverzan do granica bolesti, a poseban fetiš pored grupnih odnosa bilo mu je opštenje i sa domaćim životinjama i kućnim ljubimcima.

Devojke su potvrdile sve užase na koje ih je Hju Hefner prisiljavao.
Splash News / Splash / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!