"BILA SAM UŽASNUTA, POTROŠENA I POSRAMLJENA" Miljenica Playboya otkrila kakve je grozote doživela PRVE NOĆI sa Hefnerom

Plejboj zečica i miljenica Hju Hefnera, Holi Medison otkrila šokantne detalje zajedničke prve noći.

Plejboj zečica Holi Medison otkrila detalje prve noći sa Hju Hefnerom
Shutterstock 

U novoj epizodi dokumentarnog serijala "Tajne Plejboja", Holi Medison iznela je nove šokantne detalje iz vile Hju Hefnera.

Iako su mnogi mislili da je život Plejboj zečica "ružičast" kao u rijalitiju, stvarnost je bila potpuno drugačija.

"Gledajući unazad, mislim da je razlog zbog kog je Plejbojeva vila imala "kultni" vajb, taj što smo svi na neki način očekivali da ćemo o Hefu razmišljati kao o nekom stvarno dobrom tipu", prisetila se u dokumentarcu zvezda serije "Girl Next Door", koju je režirao Hefner.

Holi Medison je bila poznata kao jedna od omiljenih zečica Hju Hefnera
Youtube 

Holi Medison je bila poznata kao jedna od omiljenih zečica nekadašnjeg "kralja" Plejboj vile, koja je imala stroga pravila, - Hjua Hefnera. Holi, Kendra i Bridžet, zajedno sa snimale popularni šou "The Girls Next Door", zahvaljujući kom su stekle svetsku slavu.

Holi je bila predstavljena kao Hjuova "glavna zečica", a u kontraverznu vilu je dospela još kao dvadesetogodišnja studentkinja. Nakon brojnih zabava, odlučila je da tu ostane i živi.

Holi Medison otkrila detalje prve noći sa Hju Hefnerom
Shutterstock 

Holi je u vili bila šest meseci, a tokom tog razdoblja odlučila je da promeni svoju frizuru pa je skratila kosu, ali to se nije hefneru dopalo pa zbog toga nije dobro prošla. Kada je stigla u vilu, nakon što je promenila izgled, tvrdila je da je Hefner bio ljut kao i da je vikao na nju, rekao joj je da izgleda "staro i jeftino".

Bivša Plejbojeva zečica bila je vrlo otvorena o svom vremenu s Hefnerom u vili. Detaljno je opisala prvu noć koju je provela s njim.

"Nisam zapravo znala što se događalo s njegovim devojkama u seksualnom smislu", prisetila se Medison i ispričala je jednom kako je izgledao jedan njihov izlazak.

Holi Medison ističe da je u Plejboj vili prošla pravi pakao
Instagram 

"Bila sam potrošena", nastavila je, "On je doslovno gurao svoj penis u mene. Nakon što se to dogodilo, bila sam samo užasnuta i posramljena i to je na mene imalo mnogo više emocionalnog uticaja nego što sam mislila", istakla je u svojoj ispovesti.

Holi Medison je još dodala da ju je susret s Hefnerom zabrinuo jer se plašila kako će je druge devojke u vili gledati nakon incidenta u klubu. Ova Plejbojeva zečica bila je Hefnerova izabrana devojka i zbog toga druge devojke u vili su je gledale s prezirom.

Shutterstock, Instagram Holi Medison progovorila je o teroru Hju Hefnera.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši