Nova dokumentarna serija "Tajne Plejboja" otkriva Hjua Hefnera i život u njegovoj vili. Iako smo nedavno imali prilike da od bivše Plejboj zečice Džene Bentli čujemo samo reči hvale o pravilima Hjua Hefnera, Holi Medison tvrdi drugačije.

Naime, serija "Tajne Plejboja" otkriva da se iza "sjajnog života" u vili krije surova stvarnost koja je decenijama omogućila da cveta "podlo ponašanje, uključujući seksualni napad i zloupotrebu droga, kao i gde su prostitucija, samoubistva, pa čak i ubistva vrebali iz senke".

Holi Medison otkriva da je trpela verbalno zlostavljanje od Hefnera jer se ošišala.
Shutterstock 

Serija će istražiti kako je Plejboj mašina bila moćna sila koja je, u najgorem slučaju, manipulisala ženama u toksičnom okruženju, ućutkujući njihove glasove, suprotstavljajući ih jedne drugima i otvarajući vrata seksualnim predatorima.

Naime, Holi Medison, koja je u Plejboj vili živela od 2001. do 2008. godine, u intervjuu opisuje da je zbog skraćivanja kose prošla verbalno zlostavljanje od Hefnera, kom je malo falilo da pređe i u fizičko.

- Vratila sam se sa kratkom kosom, a on me je odgurnuo. Vikao je na mene da zbog toga izgledam staro i jeftino - tvrdi Medison.

Holi Medison je zbog Hefnerovog ponašanja bila depresivna tokom boravka u Plejboj vili.
Instagram 

Da je Hefner bio posebno grozan prema njoj, svedoči Bridžit Markard, koja je takođe živela sa osnivačem Plejboja u istom periodu.

- Hef bi bio prilično otrovan u načinu na koji se obraćao Holi. Jednom je došla sa crvenim karminom, a on se trgnuo i rekao da mrzi crveni karmin na devojkama i da bi ona trebalo istog momenta da ga skine. Iako su druge devojke mogle da nose crveni ruž, izgleda da mu je to smetalo samo na Holi - ističe Bridžit.

Medison je zbog svakodnevne torture kroz koju je prolazila postala tužna i depresivna.

Hju Hefner samo Holi Medison nije dozvoljavao crveni karmin.
Shutterstock 

- Sećam se da je bilo trenutaka kada sam se osećala kao da sam u krugu pakla i nisam znala šta da radim - rekla je Medison.

Podsetimo, Džena Bentli, za razliku od ovih devojaka, nedavno je otkrila da joj je boravak u vili bio ostvarenje sna zbog zabava i brojnih slavnih osoba koje su na istim prisustvovale.

Džena je otkrila da su devojke morale strogo da se pridržavaju određenih pravila, pa su samim tim potpisale ugovor o poverljivosti.

Holi Medison nije znala kako da prebrodi verbalno zlostavljanje koje je prošla tokom boravka u Plejboj vili.
Instagram 

Postojao je i policijski sat koji je započinjao u 21 čas, a ako bi Plejbojeve zečice zakasnile, za kaznu su morale da spavaju na travi ispred vile.

- Za život u vili morala sam da napravim brojne pripreme. Prilično sam sigurna da su svakoj od nas strogo proveravali naše živote i ponašanje u prošlosti jer su morali da se uvere da nismo serijske ubice. Ono što smo dobile zauzvrat bilo je neverovatno.

Džena Bentli ima samo reči hvale za Hjua Hefnera.
Tsuni / USA / Alamy / Alamy / Profimedia 

Imali smo bioskop, životinje, stiliste... Osećala sam se kao u velikoj, stvarnoj Barbie kući. Tamo je postojao i telefon koji smo zvale 'pozovi za ostvarenje sna' jer samo si mogao da stisneš nulu i pitaš šta god poželiš, u bilo koje doba dana ili noći.

Primera radi, ako sam poželela pomfrit iz "McDonald's-a" u tri ujutro, samo bih okrenula broj i oni bi mi doneli - rekla je nedavno Džena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!