Novi dokumentarac o osnivač Plejboja Hju Hefner otkriva jezive detalje o čoveku koji je izmanipulisao i drogirao desetine mladih žena da učestvuju u ponižavajućim orgijama.

Hju se sve vreme predstavljao kao zagovornik seksualne slobode, "Tajne Plejboja" - dokumentarni serijal od 10 delova koji se premijerno prikazuje na A&E 24. januara, trebalo bi da otkrije kako je njegova vila postala igralište za upotrebu droga i seksualno zlostavljanje.

Dokumentarna serije se izbeđu ostalog bavi skrivenim istinama iza Plejboja, uz ekskluzivne intervjue sa insajderima, uključujući bivše devojke Hjua Hefnera, Holi Medison i Sondru Teodor, kao i bivšu "Majku zečicu" Pi Džej Masten. Teodor, koja sada ima 65 godina, otkriva kako je pet noći u nedelji bilo grupnog seksa u vili.

Hefner je drogirao devojke i radio s njima šta je želeo
Youtube 

Hju Hefner takođe imao je običaj da organizuje nedeljne "svinjske noći", tokom kojih bi dovodio desetak "ružnih" prostitutki koje bi imale odnose s njegovim prijateljima.

VIP članovi Plejboj noćnih klubova mogli su da rade bukvalno šta god im je palo na pamet! Takoe je recimo, američki voditelj Don Korneli navodno držao dve Plejboj zečice kao taoce i silovao jednu od njih, navodi se u seriji.

Holi Medison, Plejboj zečica koja se zabavljala s  Hefnerom osam godina, takođe je pričala kako je Hju odbijao da koristi zaštitu tokom odnosa i kako ju je zbog načina života u čuvenoj vili čak razmišljala da sebi oduzme život.

Holi Medison je osam godina bila s Hefnerom, a jedno vreme je razmišljala o samoubistvu
Youtube 

"U sobi je bilo gomila video kaseta, plišanih životinja, umetničkih dela, poklona... Bilo je kao da je kolekcionar svega i svačega, mada mislim da je najprikladnije reći da je skupljao k**ve. Tu su bila i dva ogromna televizijska ekrana na kojim se puštala pornografija i samo su oni osvetljavali inače mračan krevet", prisetila se Holi prvog puta kada je završila u Hjuovoj spavaćoj sobi u kojoj su se održavale orgije.

Holi je zbog skraćivanja kose bila zlostavljana od strane Hju Hefnera
Splash News / Splash / Profimedia 

Holi Medison, koja je u Plejboj vili živela od 2001. do 2008. godine, u intervjuu opisuje da je zbog skraćivanja kose prošla verbalno zlostavljanje od Hefnera, kom je malo falilo da pređe i u fizičko.

"Vratila sam se sa kratkom kosom, a on me je odgurnuo. Vikao je na mene da zbog toga izgledam staro i jeftino", tvrdi Medison.

Hju je u svakom kutku vile imao kamere
Shutterstock 

Hju Hefner je imao kamere u svakoj sobi, čak i u bašti napolju gde su bili skriveni mikrofoni. Sondra Teodor je rekla da je Hefner namerno pozvao novinare visokog profila u Plejboj vilu kako bi mogao da ih snimi.

"Na kraju urade nešto zbog čega zažale, a on ih je uvalio u to, tako da je, ako bi hteli da pišu nešto negativno, samo rekao: Nećete".

Prema njenim rečima, Hefnerov stav prema ženama mogao je da potiče od uznemirujućeg idola, Čarlsa Mensona, čije su sledbenice živele na njegovom ranču.

"Kada smo počeli da izlazimo 70-ih, Hju Hefner je bio fasciniran i opsednut Čarlsom Mensonom. Nije prestajao da priča o njemu. Kako su zbog tog momka žene osuđene na toliko godina zatvora, a i kada izađu će ga voleti, do dana svoje smrti. Hefu se to dopalo", priča ona.

Hefner je imao samo 27 godina kada je 1953. lansirao prvo izdanje časopisa Plejboj. S Merilin Monro na naslovnoj strani, prvo izdanje prodato je u više od 50.000 primeraka i iznedrilo je imperiju.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!