Plejboj vila velikom broju devojka u americi, ali i širom sveta činila se kao rajsko mesto.

Zečice su živele glamuroznim životom, kupale su u luksuzu i novcu, putovale na najskuplje lokacije i uživale u ekskluzivnim restoranima.

Uostalom, one su bile, po mišljenju mnogih, najlepše žene sveta, i neretko sa veoma tragičnim pričama koje su gotovo preko noći od "Pepeljuga" postale princeze. Nažalost, sve to bila je predstava za javnost, a sve više devojaka progovorilo je svemu što se događalo iza zidina vile.

Zečice su živele glamuroznim životom u Plejboj vili, ali je to bila samo predstava za javnost.
Splash News / Splash / Profimedia 

Nova dokumentarna serija "Tajne Plejboja" otkrila je mračnu stranu Hjua Hefnera, a jedna od najlepših zečica, Holi Medison prva je progovorila o grozotama koje je preživela. Ona je otkrila da se iza "sjajnog života" u vili krije surova stvarnost koja je decenijama omogućila da cveta "podlo ponašanje, uključujući seksualni napad i zloupotrebu droga, kao i gde su prostitucija, samoubistva, pa čak i ubistva vrebali iz senke".

Holi Medison prva je progovorila o grozotama koje je preživela u Plejboj vili.
Youtube 

"Gledajući unazad, mislim da je razlog zbog kog je Plejbojeva vila imala "kultni" vajb, taj što smo svi na neki način očekivali da ćemo o Hefu razmišljati kao o nekom stvarno dobrom tipu", prisetila se Holi u dokumentarcu zvezda serije "Girl Next Door", koju je režirao Hefner.

Holi je u vili bila šest meseci, a tokom tog razdoblja odlučila je da promeni svoju frizuru pa je skratila kosu, ali to se nije hefneru dopalo pa zbog toga nije dobro prošla. Kada je stigla u vilu, nakon što je promenila izgled, tvrdila je da je Hefner bio ljut kao i da je vikao na nju, rekao joj je da izgleda "staro i jeftino".

Holi je u vili bila šest meseci, a Hju Hefner nije se uvek ponašao dobro prema njoj.
Splash News / Splash / Profimedia 

Bivša Plejbojeva zečica bila je vrlo otvorena o svom vremenu s Hefnerom u vili. Detaljno je opisala prvu noć koju je provela s njim.

"Nisam zapravo znala što se događalo s njegovim devojkama u seksualnom smislu", prisetila se Medison i ispričala je jednom kako je izgledao jedan njihov izlazak.

Holi Medison tvrdila je da ih je Hefner ucenjivao.
Instagram 

"Bila sam potrošena", nastavila je, "On je doslovno gurao svoj penis u mene. Nakon što se to dogodilo, bila sam samo užasnuta i posramljena i to je na mene imalo mnogo više emocionalnog uticaja nego što sam mislila", istakla je u svojoj ispovesti.

Sada je o svemu progovorila Hefnerova nekadašnja žena, a sada udovica Kristal. Ona ne samo da je potvrdila Holine reči, već je otkrila detalje zbog kojih se devojkama dizala kosa na glavi.

Reči Holi Medison o Hjuu Hefneru potvrdila je njegova udovica Kristal Hefner.
l89 / Zuma Press / Profimedia 

"Držao je u šaci stotine žena", započela je.

Potom je u jednom od tvitova tvrdila da je uništila na hiljade fotografija golih devojaka koje su prošle kroz vilu, a pogotovo zečica. "Terao ih je da se skidaju i fotografisao često, a da to nisu ni znale".

"Našla sam na hiljade fotografija o kojima je Holi Medison pričala i istog trenutka sam ih uništila. Teško da znam tačan broj. Ali više ne postoje", napisala je Kristal, a Holi joj se javno zahvalila, jer je upravo to potvrda da je sve što je izrekla istina.

Osvetnička pornografija upravo je bila jedan od načina da se osigura da devojke rade ono što on hoće, ali i da ih prisili na različite perverzije na koje inače nikada ne bi pristale.

Kako se klupko polako odmotava, nije isključeno da će se tek otkriti mračne taajne Hjua Hefnera, jer niko nije mogao ni da pretpostavi koliko izopačen mozak zapravo ima, a još fotografija njegove udovice Kristal pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte kako udovica Hjua Hefnera - Kristal danas izgleda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!