Niko nije mogao ni da zamisli da će novi dokumentarac "Tajne Plejboja"otvoriti Pandorinu kutiju i otkriti kakvi su se sve užasi dešavali iza zatvorenih vrata čuvene vile.

Počev od zastrašivanja, preko ucena, pa sve do psihološkog i seksualnog zlostavljanja, ispostavilo se da je "dobroćudni dekica" Hefner bio dobrica samo na fotografijama.

Nedavno se saznalo i da je imao na hiljade fotografija golih devojaka koje su prolazile kroz vilu, i upravo time ih je ucenjivao da rade štagod požele. Informaciju je potvrdila njegova udovica Kristal Hefner na svom Tviter nalogu, koja je ujedno i podržala sve zečice koje su izašle u javnost sa celom pričom.

Tokom prethodnih meseci saznalo se i da su devojke bile drogirane, kako bi lakše bile silovane, a svaki pokušaj da napuste Plejboj vilu bio je osujećen. Sada se konačno oglasio i sam "Plejboj" koji je jasno stavio do znanja celom svetu da to odavno nije magazin koji je stvorio Hefner.

Plejboj zečice otkrile su mračne tajne o Hju Hefneru.
Splash News / Splash / Profimedia 

"Današnji Plejboj nije Plejboj Hju Hefnera. Verujemo i potvrđujemo priče ovih žena i snažno podržavamo one pojedince koji su se javili i podelili svoja iskustva", stoji u izjavi Plejboja, koja je objavljena uoči emitovanja dokumentarne emisije, prenosi The Guardian.

"Kao brend čija je srž seksualna pozitivnost, verujemo da su sigurnost i odgovornost najvažniji. Najvažnija stvar koju trenutno možemo da učinimo jeste da aktivno slušamo i učimo iz njihovih iskustava", stoji u saopštenju Plejboja.

Holi Medison otkrila detalje prve noći sa Hju Hefnerom
Shutterstock 

"Nikada se nećemo plašiti da se suočimo sa delom prošlosti naše firme koji ne odražavaju naše današnje vrednosti. Kao organizacija s više od 80 posto ženske radne snage, predani smo našoj kontinuiranoj evoluciji firme i pokretanju pozitivnih promena za našu zajednicu."

Rukovoditeljski tim PLBY Groupa takođe je uveravao radnike firme da porodica Hefner više nije povezana s Plejbojem. Nakon Hefnerove smrti, njegovih 33 posto deonica vrednih 35 miliona dolara je prodato, a novac su podelili Hefnerova udovica, čije slike možete pogledati u galeriji u nastavku teksta, i njegovo četvoro dece.

pritnscreen/instagram Pogledajte kako udovica Hjua Hefnera - Kristal danas izgleda.

Jedidni koji zdušno i dalje brani pokojnog Hefnera je njegov 30-godišnji sin Kuper kojeg je dobio s bivšom Plejboj zečicom Kimberlej Konrad, i koji je otvoreno stao u očevu odbranu objavom na Tviteru:

"Neki možda ne odobravaju život koji je odabrao moj tata, ali moj otac nije bio lažov. Koliko god nekonvencionalan, bio je iskren u svom pristupu i živeo je pošteno. Bio je velikodušan po prirodi i jako se brinuo za ljude. Ove pogrdne priče izgledaju kao neka studija slučaja o tome kako žaljenje može postati osveta."

Jedini koji i dalje podržava Hjua Hefnera je njegov sin Kuper.
Splash News / Splash / Profimedia 

Podsetimo, u dokumentarcu koji ima 10 nastavaka Hefnerov bivši batler tvrdi kako je poznati milioner organizovao "noć svinja" u svojoj vili, veče u kojoj je zvao nepoželjne prostitutke, a zatim snimao njihove seksualne činove s njegovim poznatim i slavnim prijateljima. Hefner je navodno imao instalirane kamere u svakoj prostoriji svoje vile u Los Anđelesu, kao i u vrtu, gde su bili postavljeni i skriveni mikrofoni.

Hefnerov bivši batler tvrdi kako je poznati milioner organizovao "noć svinja" u svojoj vili, veče u kojoj je zvao nepoželjne prostitutke
Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Prva manekenka koja je rešila da progovori, Holi Medison, bila je u osmogodišnjoj vezi sa Hefnerom , takođe je ispričala kako je on odbijao da koristi zaštitu tokom seksa i kako ju je taj stil života naveo na suicidalne misli.

Prva koja je progovorila o Hefnerovim zverstvima bila je Holi Medison, bivša zečica.
Instagram 

Drugi su pak rekli da je Hefner imao zalihe metakvalona, snažnog sedativa za koji su žrtve komičara i glumca Bila Kozbija tvrdile da ih je time drogirao.

Očekuje se da će još mračnih tajni ugledati svetlo dana, ali ako ništa, makar legendarni "Plejboj" nije mesto koje podržava bilo kakav vid nasilja ili zlostavljanja. Naprotiv. Da je u samom timu došlo do promena svedoči i to što su pre nekoliko mesevi prvi put na naslovnici imali gej muškarca i to šminkera i jutjubera Bretmena Roka.

Inače, ovog mladića časopis Time je 2017. godine svrstao među 30 najuticajnijih tinejdžera, a od tada je dobio i svoj show na MTV-ju, a nakon toga je pokrenuo svoju liniju beauty proizvoda. Njegov jutjub kanal ima više od 8 miliona pretplatnika, dok ga na Instagramu prati 17 miliona ljudi, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

Instagram Pogledajte još fotografija Bretmena Roka, prvog gej muškarca na naslovnici Plejboja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!