Kolikogod mislili da smo o nekadašnjem vlasniku Plejboja - Hju Hefneru čuli sve, te da ništa novo ne može da nas iznenadi, ispovest Pidžej Masten, nekadašnje glavne zečice samo je potpuno je zgrozila svet.

Ona je bila prisiljena da ćuti o jezivom zlostavljanju koje se odigralo unutar vile, a sada je prvi put rešila da progovori o svemu.

U novoj epizodi specijalnog dokumentarca "Tajne Plejboja", Pidžej je otkrila još bizarnih tajni Hefnera, međutim, sačekala ju je salva uvreda na Fejsbuku od onih zečica koje još uvek podržavaju Hefnera.

- "Ti si je**na lažljivica, go**o jedno!", pisale su mi zečice. Doživela sam ogromnu mržnju jer sam iznela istinu", rekla je ona.

Hjua Hefnera optužila je jedna od prvih zečica za silovanje.
Splash News / Splash / Profimedia 

- Možda je Hefner umro, ali ljubav prema njegovom seksualnom carstvu još živi kroz neke bivše zaposlene - dodala je.

- Glavni problem mi prave zečice koje danas imaju po 85 godina i koje su nekad trčkarale za zečijim ušima, objasnila je Masten i objasnila da je obožavala to što je bila zečica, ali da su najveći problem devojke iz sestrinstva.

Pojedine zečice i dalje podržavaju Hjua Hefnera.
STRINGER / AFP / Profimedia 

- Prljav jezik i reči kojim me napadaju? Plašim se ovih odvratnih žena- priznala je Pidžej.

Ona je izmeđuostalog optužila i palog komičara Bilija Kozbija da ju je drogirao i silovao 1979. godine. Komičar je bio na čelu Hefove tajne "Playboy ekipe za čišćenje". Njihov zadatak je bio da se pojedini događaji iz vile nikad ne saznaju.

Pidžej Masten otkrila je da joj zbog istine koju je iznela u dokumentarcu prete bivše zečice.
printscreen/youtube 

Glavno pravilo Hefnerovih "čistača" bilo je da uznemirene zečice nikad nemaju šansu da pozocvu policiju ili da odu u bolnicu. Jedan od najmučnijih poslova "čišćenja" kojih se Masten prisetila bio je incident u kom je učestvovao i pokojni Don Kornelijus, voditelj šou programa "Soul Train" i dve zečice koje su nestale na nekoliko dana.

Don Kornelijus bio je jedan od onih koji su zlostavljali zečice.
Shutterstock 

- Ova priča o masovnom čišćenju nikad nije izašla u javnost veže se za dve mlade devojke, sestre, koje su ušle u Kornelijusov Rolls-Royce, otišle u njihovu kuću i nismo se čuli sa njima tri dana. Nismo mogle da shvatimo gde su - rekla je Madsten u dokumentarcu.

Tvrdila je da su bile zatvorene u odvojenim sobama u Kornelijusovoj kući, vezane i sve vreme sodomizirane.

- Tamo je bilo i drvenih predmeta kojim su zlostavljane, silovane su štapovima, a sestre su mogle da čuju dok je ona druga bila maltretirana. Bilo je užasno, užasno... - govorila je zečica.

Hju Hefner navodno je znao za silovanje zečica i ćutao.
PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

Prema njenim rečima, devojke su na kraju uspele da pozovu u pomoć Plejbojev sigurnosni tim, ali u vreme kada je stigla Hefnerova ekipa, zečice su bile "krvave, pretučene i drogirane". Dok Masten tvrdi da iako je Hefner video sigurnosne izveštaje o incidentu, odlučio je da ih ignoriše, a Kornelijusu nije bio uskraćen pristup klubovima.

Sin HJju Hefnera, kao i neke zečice tvrde da ono o čemu se govori u dokumentarcu nije tačno.
Roth Stock Collection / Everett / Profimedia 

Kornelijus je inače umro u 75. godini života, a njegov sin nedavno je rekao za People da je tvrdnja Mastenove "neverovatna priča bez pravih dokaza", a sa njim se složio i Hefnerov sin.

Podsetimo, u dokumentarcu "Tajne Plejboja" brojne zečice su progovorile o jezivim iskustvima koje su preživele u Plejboj vili. Često su živele u nehigijenskim uslovima, drogirane, silovane, a za sve što bi poželele da urade na svoju ruku surovo su kažnjavane.

Hju Hefner je navodno čak i ubio jednu od zečica.
Shutterstock 

Hefner je čak optužen i da je ubio jednu zečicu, ali tvrdnje nikad nisu dokazane. Bilo kako bilo, iako se mislilo da su se do sada saznale sve tajne nekadašnjeg vlasnika Plejboja, izgleda da ćemo one najprljavije saznati tek u budućnosti.

Tsuni / USA / Alamy / Alamy / Profimedia, PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia Isplivale jezive tajne osnivača Playboya

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!