Ukoliko ste ikada gledali "Čuvare plaže" sigurno se sećate sina Miča Bjukenona - Hobija kog je igrao Džeremi Džekson. Kako su sezone odmicale, tako je i Hobi bio sve zastupljeniji, a malo je reći da je gotovo preko noći postao san snova mnogih tinejdžerki.

Međutim, Džeremi, kom su svi holivudski producenti predviđali sjajnu karijeru nažalost u periodu koji sledi mnogo je više bio zastupljen zbog problematičnog ponašanja nego zbog uloga.

Glumac koji danas ima 41 godinu konačno je stao na svoje noge nakon što je iza sebe ostavio godine i godine borbe sa bolestima zavisnosti. Njegovo problematično ponašanje punilo je stranice tabloida, zbog čega je u jednom trenutku bio najomraženije lice Holivuda. U poslednje vreme ponovo je došao u centar pozornosti zbog bivše supruge, nekadašnje manekenke Loni Vilson, koja je nakon braka sa njim i sloma živaca nestala na dve godine.

Zajedno su ušli u svet narkotika, a njihov brak često je bio ispunjen fizičkim nasrtajima sa obe strane. Nažalost, prilikom jedne svađe, Džeremi je Loni slomio dva rebra, a policija je potvrdila da je manekenka bila izgrebana i u modricama.

Loni koja je bila jedno od najlepših i najuspešnijih modela tog vremena, nakon svega je doživela nervno rastrojstvo i završila na ulici, a danas teško da biste je prepoznali, što možete videti i po fotkama u galeriji u nastavku teksta.

Youtube, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte još fotografija Loni Vilson koja je danas beskućnica.

Tek dve godine kasnije, paparaci su prepoznali Loni na ulicama Los Anđelesa, i tada je krenula hajka upravo na Džeremija koji je odbio da joj pomogne.

Loni Vilson danas ne biste prepoznali.
APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, to nije jedino sa čim se nosio nekada slavni glumac. Samo godinu dana nakon što je Loni pronađena, Džeremi je odslužio zatvorsku kaznu u trajanju od 270 dana, iako je malo falilo da iza rešetaka bude čak do 7 godina. Razlog za to je bio taj što je 2015. godine napao nepoznatu ženu i izbo je nožem.

Džeremi Džekson optužen je zbog napada nožem.
Profimedia 

Oni su se najpre sukobili, a glumac je potom pokušao da joj ukrade auto. Žena je pokušavala da se odbrani, da bi je Džeremi ubo u leđa, u nogu i ruku, a potom pobegao sa lica mesta. Inače, Džekson je navodno još početkom iste godine uhapšen zbog toga što je izbo nepoznatog čoveka.

Džeremi Džekson skidao se za narkotika, akohola i steroida.
Dsanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon svega, sudinica mu je odredila uslovnu kaznu od pet godina, morao je da plati 30.000 dolara i da pohađan terpiju za kontrolu besa. Glumac se još od kraja devedesetih borio za zavisnošću od alkohola i narkotika, a nakon ovog nemilog događaja, rešio je da potpuno preokrene svoj život. Učestvovao je i u rijaliti programu "Celebrity Rehab with Dr Drew" kako bi pobedio zavisnost od steroida.

Danas je konačno "čist" i iako radi kao fitnes trener, usput pokušava da oživi karijeru i vrati se u svet Holivuda, a žene su saglasne da je "mali Hobi Bjukenon" danas ozbiljan frajer. Da li će uspeti u svom naumu ostaje da vidimo, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Džeremi Džekson danas je konačno na pravom putu nakon godina borbe sa bolestima zavisnosti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!