Glumac Dejvid Čarvet proslavio se ulogom Meta Brodija u popularnoj seriji iz 90-ih "Čuvari plaže", a nakon odlaska gledali smo ga u Merlose Placeu i još nekim serijama.

Nakon 20 uspešnih godina u Holivudu, odlučio je da sve napusti i započne potpuno novi život. Nedavno je otkrio šta je podstaklo njegovu radikalnu odluku.

Osim glumačke, Dejvid je od 1999. godine gradio i uspešnu muzičku karijeru, ali sve to ga nije ispunjavalo.

- Pre nego sam dobio svoje prvo dete u samo pet godina proputovao sam 42 zemlje održavajući koncerte. Nema šanse da bih to ponovo mogao. Jednostavno nisam želeo da snimam u Kanadi, pevam u Evropi. Želeo sam da budem kod kuće sa svojom porodicom. Želeo sam da budem dobar otac i da budem tu za svoju decu svaki dan, rekao je u intervjuu za Page Six.

- Biti dobar otac znači biti prisutan. Svaki dan biti kući kada odlaze na spavanje i probuditi se kada se i deca probude, dodao je.

meti iz čuvara plaže napustio je holivud
Shutterstock 

Njegovo novo zanimanje nema nikakve veze sa filmskom ili muzičkom industrijom. Naime, prepravljajući radove na kući, zbog nestručnih majstora, sam je zasukao rukave i naučio zanat.

- Završio sam radove, a kuća je ispala odlično. Svaki put kada bi neko ugledao kuću, pohvalio je i oduševljeno pitao da li bih mogao napraviti još jednu takvu. Tako se rodila ideja, prisetio se.

dejvid danas ima 49 godina i redovno vežba
Instagram 

Danas vodi građevinarsku firmu i svako jutro je na gradilištu. Tvrdi da je srećan i zadovoljan te da nikada nije zažalio zbog odlaska iz Holivuda.

Inače, bivši glumac ima 14-godišnjeg sina Šaja i godinu dana stariju ćerku Heaven s bivšom suprugom Brok Burk. Uprkos razvodu, bivši supružnici ostali su u prijateljskim odnosima. U 2018. godini objavili su kako više ne žive zajedno i da se razvode, a Dejvid je već tada imao novu devojku. Sada je u vezi s modelom Oksanom Rikovom koja je od njega mlađa 24 godine.

BENS / Paps4Real / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Kako danas izgleda čuveni Met Brodi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!