Poslednjih dana problematični princ Endru na sve moguće načine pokušava da vrati stare titule. Nije se pojavio na kraljičinom jubileju, što je i očekivano, s obzirom da ga je više devojka aoptužilo za silovanje i zlostavljanje i to kada su bile maloletne ili jedva punoletne, a iako su uspeli da postignu dogovor van suda, odnosno, kraljica je platila ženama da ćute, javnost ne želi da mu oprosti.

Sve titule su mu oduzete, zasluženo, međutim, sada se princ na sve načine trudi da svoje ćerke Beatris i Eugeniju "progura" dalje kako bi se, u neku ruku i sam okoristio, prenosi Mirror.

Posebna pažnja je na samoj princezi Beatris koju veoma često pogrdno nazivaju "najružnijom princezom kraljevske porodice", a koja poslednjh dana veoma nespretno pokušava da iskopira, po očevom nagovoru, "recept" Kejtz Midlton i Megan Markle.

Princezu Beatris često zovu "najružnijom princezom kraljevske porodice".
ROTA / Camerapress / Profimedia 

Obe vojvotkinje imaju veoma prisan odnos sa ljudima, srdačne su i mile, što nije nešto što je Beatris bilo urođeno. Sada i ona pokušava da na sve načine ostavi jak utisak, međutim, to se uglavnom završi katastrofom. Ipak, princ Endru ne odustaje od toga da od nje napravi "novu Dajanu", što je apsolutno nemoguće, tim pre što ovako nešto nije pošlo za rukom ni samoj Kejt Midlton koja je obožavana u Velikoj Britaniji.

Inače, i sama Beatris je sama po sebi skandal-majstor. Tako je davne 2015. godine dala otkaz nakon što se saznalo da za posao asistentkinje dobija platu od nešto više od 20 hiljada funti, odnosno oko 30.000 evra. Ona praktično nije radila ništa na tom "poslu", a nakon javne sramote, morala je da se povuče.

"Smotala je" bogatog bankara kom je rekla sudbonosno "da" 2020. godine, a njoj bliski ljudi tvrde da nema nikakav smisao u životu, te da je njome lako manipulisati. U prilog tome govore i bivše veze i to sa zlostavljačem Paolom Luizom koji joj je gotovo uništio imidž u javnosti.

Ni njeno detinjstvo nije baš bilo najidealnije. Majka ju je prvi put stavila na strogu dijetu kada je imala samo 8 godina, a svakodnevno je gledala užasne svađe roditelja, kao i kako se očev fetiš i opsednutost plišanim igračkama pela na sve veći nivo.

Sara Ferguson reklamirala je proizvode za mršavljenje i isprobavala je na princezi Beatris.
Arthur Edwards / News Licensing / Profimedia 

Inače, nakon razvoda, Beatrisina majka Sara Ferguson ostala je bez finansija koje je dobijala od kraljevske porodice, te je morala da nađe posao. Reklamirala je proizvode za mršavljenje, i testirala ih upravo na svojoj ćerki Beatris.

Princezu Beatris majka je od 8. godne stavila na dijetu.
SMG / Zuma Press / Profimedia 

Beatris je inače i sama skinuta sa platne liste Bakingemske palate, ali to je ne sprečava da uživa u raskoši i ne radi ništa.

Tokom godina često su je zvali lenjom, te optuživali da koristi svoje veze, a danas se druži sa svima, sa pocebnim akcentom na zvezde i najveće bogataše Engleske.

Princeza Beatris u braku je sa imućnim bankarom.
Instagram 

Kako izvori tvrde, onapokušava na sve načine da se dodvori kraljici, ali i javnosti, i tvrdi da joj je život konačno ispunjen, međutim, koliko je zaista srećna, to samo ona zna.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!