Princu Čarlsu u životu nije nedostajalo skandala i mnogi mu i dan danas zameraju što je varao princezu Dajanu, a sada se ponovno našao u nezgodnoj situaciji.

Naime, Šejla Ferguson optužila je princa Čarlsa da joj je uništio ljubavni život od trenutka kada je nastupala na proslavi njegovog 30. rođendana, kada mu je i postala omiljena pevačica. Članica soul muzičke grupe iz 1970-ih The Three Degrees žali što ga je ikad upoznala, kako piše Daily Mail.

"Uništio mi je ljubavni život i nemam problem to da mu kažem sledeći put kad se sretnemo", upozorila je pevačica princa. Šejla tvrdi da je povezanost s naslednikom kraljevskog trona oterala muškarce od nje i sada u 74. godini mora da traži srodnu dušu putem raznih društvenih mreža.

"To je uništilo moj seksualni život. Prišla sam jednom muškarcu u diskoterci i rekla: "Želiš li da plešeš?", a on mi je odgovorio: "Ne mogu plesati s tobom, si ti miljenica princa Čarlsa'', ispričala je pevačica.

Šejla Ferguson je bila omiljena pevačica princa Čarlsa.
Royalty / Rainbird / Profimedia 

Dok je Čarls varao Dajanu sa mnogim ženama, Šejla tvrdi da su je muškarci odbijali upravo zbog njega. Isto joj se dešava i danas preko internetskih aplikacija za upoznavanja čim saznaju njeno ime. "Odmah bi isplivalo Čarlsovo ime. Mislila sam da nikad neću naći nekoga za sebe!", požalila se Šejla.

Šejla Ferguson optužila je princa Čarlsa da joj je uništio ljubavni život.
youtube printscreen 

Kako piše Daily Mail, princ je od prvog susreta bio zaluđen pevačicom i pokušavao je da je osvoji, a ona tvrdi da nikada nije imala romansu s njim. Šejla je 2020. razmišljala da prestane da bude ambasadorka Čarlsovih fondacija jer je smatrala da ne doprinosi dovoljno humanitarnim radom.

Inače, Šejla Ferguson je od 1980. do 2004. bila u braku s biznismenom Krisom Robinsonom s kojim je dobila bliznakinje Ališu i Aleksandriju. Da se od mladosti dosta promenila govore i fotografije koje možete pogledati u nastavku teksta:

Instagram Šejla Ferguson se od upoznavanja princa Čarlsa dosta promenila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!