Iako se mislilo da se o odnosu Dajane i Čarlsa gotovo sve znalo, u poslednje vreme u javnost su isplivale nove informacije, među kojima je i pozadina dana kada se rodio princ Hari.

Zapravo, ono što se dešavalo tada retko koja žena bi "progutala" i oprostila, pa ipak, Dajana je i nakon toga pokušavala da spase brak koji je već dobrano bio na klimavim nogama.

Hari je došao na svet davne 1984. godine 15. septembra, a tom prilikom ispred bolnice u Londonu okupili su se novinari i fotoreporteri strpljivo čekajući izlazak Ledi Di i novorođenog princa. Međutim, princ Čarls je bio sve samo ne euforičan kakvi su inače roditelji kada stigne prinova u porodicu. Umesto toga, bio je nervozan i namršten, a Dajana nije skidala pogled sa bebe.

Ledi Dajana krivala je od Čarlsa da nosi dečaka.
John Shelley Collection / Avalon / Profimedia 

Seli su u autmobil i zaputili se ka palati, a sada se tek saznalo šta je bila istina iza svega toga. Dajana je imala samo 23 godine kada je postala majka po drugi put, ali njen brak je bio tada sve samo ne sjajan. Hari je bio čudo za koje se nadala da će ih ponovo zbližiti. Međutim, umesto da to bude jedan od najsrećnijih dana u njenom životu, rođenje princa pretvorilo se u čisto poniženje.

Dečak, pa još sa riđom kosom

Naime, nije tajna da je Čarls želeo da dobije ćerku. Svojevremeno je i sam to priznao kada se rodila princeza Šarlot, a on nije skrivao oduševljenje. Međutim, Dajana je 9 meseci svakodnevno slušala kako je devojčica jedini izbor, iako je osećala da nosi još jednog dečaka, ali je informacije čuvala u strahu od njegove reakcije.

Princ Čarls želeo je da dobije devojčicu i to je pričao Dajani svih 9 meseci njene druge trudnoće.
Royalty / Rainbird / Profimedia 

Izuzetno težak porođaj trajao je čak 9 sati, a najšokantnije od svega bila je Čarlsova reakcija kada je ugledao Harija:

"Au, dečak je, i još ima riđu kosu", rekao je, a kasnije i aludirao da Hari možda i nije njegov.

Nakon što ih je pokupio iz porodilišta, ostavio ih je u Palati i otišao da igra polo. Sve to Dajani je slomilo srce. I da je najgora na svetu, a nije, takvo ponašanje niko nije zaslužio.

"Nešto je u meni umrlo tog trenutka. Hari je došao u već razoren brak i sve je išlo samo nizbrdo", rekla je svojevremeno nikad prežaljena princeza. Još šokantniji podatak je taj da je Čarls na krštenju malog Harija prišao Dajaninoj majci i rekao: "Baš smo razočarani, nadali smo se devojčici", a njezina majka bila je užasnuta takvim neumesnim komentarom.

Ledi Dajana bila je užasnuta jer ju je nakon rođenja Harija Čarls odvezao u palatu i otišao da igra polo.
Agence / Bestimage / Profimedia 

Čarls je kasnije pronašao svoju sreću sa Kamilom, a sjajno se i snašao u ulozi dede, jer ga unuci obožavaju. "Najviše vole kada im čita Harija Potera zato što Čarls jako dobro imitira likove", prokomentirala je svojevremeno Kamilla, a sa tom tvrdnjom složio i princ Vilijam koji kaže da je on "sjajan deka".

Nažalost, Čarls sa Harijevom decom nema takav odnos, a malenu Lilibet još nije ni upoznao. Zapravo odnos oca i sina je već godinu dana na klimavim nogama, a nema naznaka da bi se to u budućem periodu moglo smiriti i popraviti, pogotovo ako su tačne tvrdnje da je upravo on taj koji je dao rasističke komentare na konto malenog Arčija o čemu su Megan i Hari pričali u intervjuu kod Opre Vinfri.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!