Nije tajna da je Kamila Parker jedina žena koju je princ Čarls istinski voleo.

Ledi Dajana je to znala i svojevremeno se čak žalila i kraljici koja je pokušala da urazumi sina, ali bezuspešno.

Kasnije su oboje imali brojne afere koje su samo dovele do razvoda i naravno, širom otvorenih vrata da Čarls učini Kamilu i zvaničnom suprugom.

Tokom svih ovih godina, u javnosti su se pojavile brojne informacije koliko je par zapravo bio perverzan, a princ je čak u džepu nosi i njen veš kako bi mogao "da ga pomiriše" kad to poželi. Upravo kap koja je prelila čašu bio je telefonski razgovor koji je Dajana čula, nakon čega je definitivno donela odluku da se razvedu.

Princ Čarls varao je Dajanu sa Kamilom Parker.
Mary Evans/Allstar / Mary Evans Picture Librar / Profimedia 

Međutim, ukoliko ste mislili da je Kamila jedina ljubavnica princa Čarlsa, varate se.

Strani mediji svojevremeno su pisali i da je pao na šarm jedne od tada najvoljenijih pevačica i glumica - Barbaru Strejsend.

Princ Čarls navodno je varao Dajanu sa Barbarom Strejsend.
g49 / Zuma Press / Profimedia 

Priče da ih vezuje više od prijateljstva pojavile su se 1994. godine kada je nastupila na jednom humanitarnom događaju na njegov poziv. Upoznali su se ranije, i to navodno sasvim slučajno, kada je 1974. godine Čarls svratio na set filma "Funny Lady".

- Čarls je kao mladić bio zaljubljen u Barbru Strajsend. Čak je dok je bio na Kembridžu imao njen poster na zidu - svojevremeno je napisao je Kristofer Andersen u knjizi "Igra kruna". On je dodao da su princ i pevačica i glumica navodno imali i tajni sastanak u Los Anđelesu koji je opisao kao "privatna čajanka".

Istina je da svih ovihgodina nisu oglašavali po pitanju glasina, a čuvena oskarovka jednom se osvrnula na njih sa rečima:

- Da sam bolje odigrala, mogla sam da budem prva jevrejska princeza - a da li se šalila ili ne, ostaje samo da nagađamo.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!