Za Barbados danas je bio istorijski dan.

Proglašen je za republiku, čime je zvanično završena vladavina kraljice Elizabete II u toj državi, a na svečanoj ceremoniji pored brojnih zvaničnika pojavila se i Rijana kojoj je uručeno posebno priznanje za doprinos ovoj zemlji.

Naime, pevačica je proglašena "Herojem Barbadosa", a nagradu joj je uručila Sandra Mejson koja je tada položila zakletvu kao prva predsednica ove zemlje i koja joj je poručila:

"Nastavi da sijaš kao dijamant", citirajući stih iz njene poznate pesme.

Međutim, umesto o prestižnoj nagradi, više se pisalo i pričalo o Rijaninom autfitu koji su mnogi okarakterisali kao neprimeren, i to do te mere, da je "čak i Čarlsu bilo neprijatno".

Rijana je proglašena herojem Barbadosa.
Randy Brooks / AFP / Profimedia 

Rijana se na svečanosti pojavila u žutoj kožnoj haljini koja se vezivala oko vrata na zanimljiv način, a sve bi to bilo u redu da je ispod obukla brushalter. Ovog puta, u prvom kadru na većini fotografija bile su njene bradavice, što je mnogima zasmetalo, a čak su i fotografi u jednom trenutku uslikali princa koji nije mogao ostati imun na njene čari i koju je, kako se i vidi iz priloženog, nekoliko puta dobro odmerio, a pogotovo njeno bujno poprsje.

Princ Čarls nije mogao da skrene pažnju sa Rijaninih grudi.
Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naravno, komentari nisu izostali, a većinski su ipak bili mišljenja da je pevačica trebalo da izabere drugi autfit.

"Ne shvatite me pogrešno, jer stvarno volim Rijanu, ali ona haljina za onako nešto... ne ide", "Rijana, razumemo da ne voliš brushaltere, ali ne moramo svi da gledamo u tvoje bradavice", "Mene je sramota da gledam ovo", "Ona fura svoj fazon, ali ovo je sramotno", "U poslednje vreme baš preteruje", "Jadan Čarls, vidi se da mu je neprijatno"...

Sa druge strane, bilo je i onih koji su je branili.

"Sigurni smo da i predsednica ima bradavice... kakve veze ima kako se obukla", "Žena može da radi šta hoće... izgleda kao dijamant"...

Rijana se nije za sada oglašavala povodom kritika, a ne verujemo i da će to uraditi jer je dobro poznata kao neko kojoj ni svečana ceremonija poput ove ne može nametnuti kodeks oblačenja.