Retko koja porodica može da se pohvali da nema barem jednog člana koji je u neku ruku problematičan, pa samim tim, ni kraljevska nije izuzetak, iako smo tokom godina mogli svedočiti brojnim primerima koji su prelazili sve granice. Poslednji u nizu je princ Endru, a zbog njegovih dela mnogima se dizala kosa na glavi, iako se kraljica svim silama trudila da skandale zataška.

Međutim, iako se, nakon optužbi za silovanje, a potom i "masne" nagodbe van suda činilo da su problemi za problematičnog princa gotovi, sada su isplivali novi detalji koji bacaju dodatni mrak na kraljevsku porodicu.

Naime, nije tajna da je princ Endru bio dobar prijatelj sa Epštajnom, serijskim zlostavljačem i pedofilom.

To je ujedno i nešto što mu je britanska javnost zamerala godinama. Iako je njihovo prijateljstvo štetilo ugledu kraljevske porodice, princ je nastavio druženje sa njim, a kasnije se ispostavilo i da je učestvovao u orgijama i zlostavljanju maloletnica.

princ endru jedan je od najproblematičnijih u kraljevskoj porodici.
Shutterstock 

Ni sam Epštajn nije imao pohvalno mišljenje o svom "prijatelju" i često ga među ljudima nazivao "idiotom, ali korisnim", baš iz razloga što su zlodela godinama bila zataškavana od javnosti.

Takođe, Endru je redovno i finansirao Epštajna i plaćao njegove dugove, te se može reći da je serijski pedofil i silovatelj i te kako profitirao od kraljevske porodice. Sada će se konačno saznati još detalja tog odnosa, kao i iz prinčevog braka sa Sarom Ferguson zbog čega je dobio titulu "najvećeg ljigavca Britanije".

Naime, Tina Braun, ekspert za kraljevsku porodicu u utorak će objaviti knjigu "Zapisi Palate" u kojoj se govori o životu problematičnog princa. On je po navodima nekadašnjih drugova "iz klupe" bio izuzetno nepopularan u društvu, a mnogi su ga smatrali "arogantnim, umišljenim i ubeđenim da je previše inteligentan u odnosu na druge".

Princ Endru smatrao je celog života da je bitniji od drugih.
Shutterstock 

"Njegova potreba da se šali na bizarne načine i da se na sve to nekontrolisano smeje donela mu je nadimak ljigavca", rekli su izvori Tini, a čini se da se Endruova sklonost ka razvratnosti nastavila i u odraslom dobu.

Prema rečima izvora bliskih princu, Endru je bolesno opsednut filmovima za odrasle, a to je potvrdila i Li Anenberg, supruga bivšeg američkog ambasadora u Velikoj Britaniji, koja je potvrdila da je kraljičin drugorođeni sin bio na njihovom imanju u Palm Springsu i dva dana nije izlazio iz sobe gledajući filmove.

Princ Endru navodno je opsednut filmovima za odrasle.
Richard Gillard / Camerapress / Profimedia 

Ukoliko bi ga neko prekinuo, pa bila to i supruga Sara, nazivao bi ih pogrdnim imenima, a suprugu je često zvao "kravom". Možda i najgnusniji slučaj bio je kada je ušao u prostoriju gde je Sara ručala sa pojedinim članovima kraljevske porodice, i kada ih je glasno pitao "šta rade sa tom debelom kravom". Nakon toga, svi su bili šokirani njegovim ponašanjem, a izvori tvrde da se na Sarinom licu jasno video strah.

Princ Endru često je ponižavao Saru Ferguson.
printscreen/youtube 

Sa druge strane, na njegovom bračnom krevetu bili su poređani plišani medvedi po određenom redu, a ukoliko bi ih iko pomerio, Endru bi vrištao poput deteta.

Bilo kako bilo, to je samo delić koji je Tina Braun otkrila pred izdavanje knjige, te nema sumnje da će svet veoma brzo saznati za još Endruovih zlodela, iako je bio ubeđen da se te mračne tajne nikada neće saznati.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!