Svaka porodica ima svoje tajne, a kraljevska nije izuzetak.

I dok svako od nas u svoja četiri zida radi šta hoće, a sve to retko se sazna, slučaj je potpuno drugačiji kada za vas rade na stotine ljudi. Šanse su da će pre ili kasnije neko od njih progovoriti.

Ovog puta, oglasila se nekadašnja sobarica ozloglašenog princa Endrua koja je otkrila bizarnu naviku nekadašnjeg gazde, a zbog koje se mnogima podigla kosa na glavi.

Naime, kako je rekla za "the Sun", jedan od najčudnijih zaduženja bilo je to da svaki dan sređuje kolekciju od njegova 72 medvedića. Morala je da ih slaže po kraljevskom krevetu i sobi.

Princ Endru navodno ima bizarnu naviku skupljanja plišanih medveda.
Richard Gillard / Camerapress / Profimedia 

"Čim sam dobila posao, rekli su mi za plišane igračke i bilo mi je uvrnuto kako ih on i dalje želi i ima", rekla je sobarica Bridž i dodala da su medvedići bili iz čitavog sveta, a većina su nosila mornarsku odeću. Svaki dan je slagala kolekciju tako da su najveći plišani medvedići bili na kraju, a manji su bili u prvom redu. Zatim je noću, ona ili neka druga sobarica pomoću šablona stavljala plišane medvediće na njihova određena mesta po sobi. Mali medvedi bili su naslagani na kaminu, dok su druge plišane životinje, uključujući dva nilska konja i crnog pantera, bile raspoređene po krevetu i sobi.

Da princ Endru ima preko 60 plišanih medveda u spavaćoj sobi potvrdio je i nekadašnji kraljevski policajac.
Shutterstock 

Da u ovim pričama ima i istine potvrdio je bivši kraljevski policajac Pol Pejdž koji je o svemu progovorio za novi dokumentarac ITV-a Ghislaine.

"Imalo je oko 50 ili 60 plišanih igračaka postavljenih na krevetu", rekao je policajac i dodao da su spremačice napravile "skicu" kako medvedići treba da budu postavljeni, što se da videti u Tvitu ispod:

"Postojala je fotografija koju nam je princ pokazao, a su bile pozicije plišanih medveda. Ako spremačice nisu vratile medvediće na njihova mesta, princ bi vikao i vrištao, ali i ih i verbalno zlostavljao", izjavio je Pejdž.

Doduše i sam princ Endrju je navodno izjavio još 2010. godine da je oduvek skupljao plišane medvediće.

"Gde god sam otišao, kupovao sam medvediće", rekao je princ.

Ipak, njegova bizarna navika dobila je potpuno drugačiju zaleđinu ako se uzme u obzir njegovo druženje sa osuđenim pedofilom Epštajnom, kao i da je sam nedavno optužen za silovnje maloletnica zbog čega su mu trenutno skinute sve titule, iako je kraljica dala pozamašnu svotu novca kako bi obezbedila da na sudu prođe što bolje.

Princ Endru optužen je za silovanje maloletnica, iako se kraljica Elizabeta trudi da mu pomogne.
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!