Princ Endru, vojvoda od Jorka, sin je kraljice Elizabete II. nedavno je optužen za silovanje i seksualni napad od strane Virdžinije Džufre, dok je kako je navela, bila maloletna.

Džufre tvrdi da su se seksualni napadi dogodili u Londonu, Njujorku i na Devičanskim ostrvima, kao i da je princ Endru pritom bio svestan da je ona imala samo 17 godina.

Prašina oko tog slučaja se nikako ne sleže, a sada bi i Megan Markl mogla da bude pozvana kao svedok na suđenju princu Endruu, izjavio je advokat njegovog tužioca.

Kako je izjavio David Boies, advokat Virdžinije Roberts Džufre, Megan bi bila pozvana na suđenje i to iz jednostavnog razloga - jer je ona osoba na koju se mogu pouzdati da će reći istinu.

Megan Markl biće svedok na suđenju princu Endruu.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Osim toga, o njoj razmišljaju i iz razloga jer živi u Americi, a ceo postupak se odvija upravo pod jurisdikcijom američkog suda, kao i zbog toga što je ona bila 'bliska saradnica princa Endrua, pa je možda videla ili čula nešto što bi njima išlo u prilog'.

Princ Endru optužen je za silovanje maloletnice.
Shutterstock 

Zbog njene povezanosti s njim, ona bi mogla da ima važna saznanja za suđenje - rekao je advokat Boies, dodajući da konačna odluka još nije doneta, te da je sve trenutno na razmatranju.

Danas 38-godišnja Virdžinija Roberts Džufre odlučila je nakon godina tišine da tuži princa Endrua.

Kraljica pokušava na sve načine da sina oslobodi optužbi
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Sud je čak razmatrao da dovede i prinčevu bivšu suprugu Saru Ferguson, ali sve je mnogo teže jer ona živi u Velikoj Britaniji, a ono što je sasvim sigurno je da kraljicu Elizabetu II. Meganino svedočenje sigurno neće oduševiti, a moglo bi da napravi još veći razdor u njihovim poljuljanim porodičnim odnosima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIHi budi u toku svakog dana!