Stihija oko Pikeove prevare se ne smiruje. Svakog dana pojavljuju se nove informacije vezane za njegov i Šakirin odnos, a pojavile su se i nove devojke koje tvrde da su sa slavnim fudbalerom imale nešto više od pukog flerta.

Doduše, ovo nije prvi put da Pikea bije glas da je neveran svojoj, sada već bivšoj nevenčanoj supruzi. Najgore od svega je to što ga je pevačica navodno uhvatila u krevetu sa ljubavnicom, a komentari na mrežama bili su nemilosrdni.

Priča je postala još gora kada se oglasila i Brazilka Suzi Kortez i iznela neviđene optužbe. Vatrena navijačica Barselone tvrdi da joj je Pike slao nepristojne poruke, ali da je "ćutala do sada iz poštovanja prema pevačici".

pritnscreen/instagram Suzi Kortez tvrdi da je Pike i njoj slao nepristojne poruke.

"Interesovalo ga je kad ću se iz Brazila vratiti u Europu, uvek me pitao za zadnjicu, zanimalo ga je koliko mi je velika, a smetalo mu je i što Mesi dobija toliko pažnje od mene", rekla je Suzi koja je i sama priznala da joj je Mesi "rak rana", ali da tu nikad ničega nije bilo. Kako su preneli španski mediji, on joj čak nikad nije ni odgovorio na poruke koje mu je slala.

Suzi Kortez priznala je da je zaljubljena u Mesija.
pritnscreen/instagram 

"Pike je bio taj koji mi je poslao prisnu poruku. Jedini igrači Barse koji mi nikad ništa nisu poslali bili su Mesi i Kutinjo. Oni su sjajni muževi i poštuju svoje žene. Šakira ovo nije zaslužila", dodala je Suzi, a njen komentar na račun Mesija dodatno je oduševio njegove obožavaoce koji smatraju da je fudbaler primer pravog muškarca, i da bi tako svi trebalo da poštuju svoje supruge.

Pike je navodno varao Šakiru i pre nove afere.
- / The Photo One / Profimedia 

Inače, Mesijeva ljubavna priča ravna je nekom holivudskom romantičnom filmu. On je jedan od retkih fudbalera koji je uprkos slavi i popularnosti ostao skroman i prizeman, a kako je sam rekao, upravo je njegova žena za to zaslužna.

Mesi je suprugu Antonelu upoznao u ranom detinjstvu, preko brata, a fudbaler je priznao da se s njim družio samo da bi više mogao da viđa lepu brinetu.

Mesi je svoju suprugu upoznao još kada su bili deca.
printscreen/instagram 

Zapazio ju je još kada je imala 8 godina, a kasnije su se dopisivali pismima u kojima mu je rekla da će je jednog dana oženiti. Tako se između njih rađala ljubav i zbližavali su se sve više, usput se zajednički boreći protiv siromaštva u kome su oboje živeli.

A onda je Leova prekretnica stigla i otvorio se novi svet. Fudbal ga je 2000. odveo u Barselonu, a Antonela je ostala da grca u siromaštvu.

Mesi je prešao u Barselonu da igra fudbal, ali nije zaboravio devojku iz detinjstva.
Shutterstock 

Njena porodica je imala supermarket, ali u vreme krize je bilo velikih poteškoća i mnogo ljudi je kralo. Antonela je počela svoj život bez Mesija. Postala je devojka drugog momka i provela je nekoliko godina s njim u vezi.

Iako je u medijima do tada objavljivano da je ''La Negra'', kako su Antonelu zvali u rodnom Rosariju, bila jedino s Mesijem i da je to ljubav iz dečačkih dana, ona je imala aferu sa jednim momkom u Rosariju dok je Leo bio u Barseloni kao još mladi fudbaler.

"Ako ništa, bar me ne ostavlja zbog bilo koga, nego zbog Mesija", poručio je Antonelin bivši nakon ključnog trenutka kojim je as Barse u maju 2005. godine za sva vremena osvojio njeno srce.

Mesi se zbog lepe Antonele vratio u Rosario.
printscreen/instagram 

A ključni trenutak u ljubavnoj vezi Mesija i Antonele dogodio se u maju 2005. godine, kada je ona prošla kroz težak period, jer je njen najbolji prijatelj umro nakon što ga je pregazio momak koji je vozio pijan. Ona je tada pala u depresiju, prestala je da ide u školu, a to je nateralo Mesija da dođe u Argentinu, samo da bi je pronašao i bio uz nju.

Upravo taj trenutak postao je kamen temeljac njihove veze, a tri godine kasnije, Antonela se sa njim preselila u Šaniju. Venčali su se 2017. godine, a danas su ponosni roditelji trojice sinova: Tijaga, Matea i Ćira kojeg je Antonela donela na svet u martu 2018. Njihova bajka traje i dan-danas, te ne čudi zašto mnogi poručuju Pikeu da bi trebalo da se više ugleda na svog kolegu i nauči kako se bori za ženu koju voliš, a još fotografija Antonele i Mesija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Mesi i dan-danas voli svoju suprugu Antonelu kao i prvog dana, a upoznali su se još kao deca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!