Svet je ostao u šoku kada se saznalo da je nakon 12 godina veze i dvoje dece, fudbaler Žerard Pike prevario svoju partnerku Šakiru. Iako su važili za jedan od najsklanijih parova, u poslednjih par meseci šuškalo se da stvari nisu baš najsjajnije, a pevačica je zabrinula obožavatelje ispijenom figurom.

Već se tada pričalo o mogućem raskidu, međutim, par je i dalje ostao pri svom. Šakira je čak nedavno, na ponovna pitanja o tome kada će i da li će stati konačno na "ludi kamen" rekla da joj "taj papir ne znači ništa", ali da ukoliko to odluči da uradi, Pike će biti taj kome će jedinom reći da, s obzirom da je "ljubav njenog života".

Šakira i Pike rastali su se nakon 12 godina veze.
Shutterstock 

Međutim, sada je više nego jasno da život nekad piše drame, a najgore u celoj priči je i to što je upravo Šakira ta koja je nevernog dečka zatekla u krevetu sa 20-godišnjom hostesom. Kako pišu strani mediji, njoj je pozlilo od onoga što je videla, te je završila u bolnici, a kako jedno zlo nikad ne ide samo, sada se oglasila još jedna devojka koja tvrdi da je Pikeova ljubavnica, ali da je "ćutala do sada iz poštovanja prema pevačici".

U pitanju je vatrena navijačica Berselone, Suzi Kortez, koja je potvrdila da je fudbaler i njoj slao nepristojne poruke.

"On je bio taj koji mi je poslao prisnu poruku. Jedini igrači Barse koji mi nikad ništa nisu poslali bili su Mesi i Kutinjo. Oni su sjajni muževi i poštuju svoje žene. Šakira ovo nije zaslužila", rekla je ona za El Diario NY, a jop njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

pritnscreen/instagram Suzi Kortez tvrdi da je Pike i njoj slao nepristojne poruke.

Suzi je otkrila da je Pike njen broj dobio od bivšeg predsednika Barselone, Sandra Rosela.

"Interesovalo ga je kad ću se iz Brazila vratiti u Europu, uvek me pitao za zadnjicu, zanimalo ga je koliko mi je velika, a smetalo mu je i što Mesi dobija toliko pažnje od mene", zaključila je Suzi.

Za sada ni Šakira ni Pike nisu komentarisali ove navode, a nije isključeno da će se u narednim danima javiti još devojaka, jer, ako je suditi po komentarima na mrežama, ovo nije prvi put da je fudbaler bio neveran pevačici, a tokom svih ovih godina, šuškalo se o svemu što je radio kada je na "pripremama" sa ekipom, pogotovo kada su posećivali klubove. 

Pike je navodno bio neveran više puta Šakiri.
JOMO / Backgrid UK / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!