Javnost i dalje bruji o raskidu veze Šakire i Pikea nakon njegove navodne prevare. Fudbaler je, kako prenose strani mediji svoju dugogodišnju partnerku sa kojom je dobio dvoje dece varao sa 20-godišnjom hostesom.

Prevaru je otkrila sama pevačica kada ih je zatekla u krevetu, nakon čega se Pike odselio iz zajedničkog doma i vratio u stan u kom je živeo kao mladić. Sada je nekadašnji par prvi put viđen zajedno u javnosti, a njihova lica dovoljno su govorila o tome kako su raspoloženi.

Šakira i Pike prvi put su uslikani u javnosti.
Europa Press / Zuma Press / Profimedia 

Njih su paparaci uslikali u Barseloni, a oboje su bili poprilično neraspoloženi i smrknuti. Zanimljivo je da je i sa njima u automobilu bila Šakirina majka Nidia del Karmen Ripol koja se, nakon svega što se izdešavalo, ne odavaja od ćerke.

Šakirina majka nije se odvajala od ćerke.
Europa Press / Zuma Press / Profimedia 

Inače, glasine o problemima u vezi prate ih već neko vreme. Šakira je nedavno uhvaćena i na plaži, a mnogi su komentarisali da izgleda sablasno mršava, te da od njenih oblina nije ostalo ništa, zbog čega su mnogi govorili da u njenom odnosu sa Pikeom nešto nije kako treba.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Šakira danas izgleda potpuno drugačije nego na početku karijere.

Podsetimo, pevačica i 10 godina mlađi fudbaler upoznali su se na snimanju spota za njen singl "Waka Waka", koji je kasnije psotao i zvanična himna svetskog prvenstva u fudbalu u južnoafričkoj Republici 2010. godine.

Svoju vezu potvrdili su godinu dana kasnije, kada se Žerard pridružio Šakiri na bini tokom koncerta u Španiji. 2012. godine pevačica je objavila da sa Pikeom čeka prvo dete, a sin Milan došao je na svet 22. januara 2013. godine. Dve godine kasnije objavili su da čekaju i drugo dete, a vesti o porođaju stigle su samo nekoliko dana nakon službene objave o trudnoći.

Šakira je u odnosu sa Pikeom dobila dvojicu sinova.
pritnscreen/instagram 

Inače, Šakira i Pike se nisu venčali, a pevačica je u nekolo navrata govorila da nemaju nameru to da urade jer brak ne bi ništa promenio.

"Ipak, ako se ikada udam, on će biti osoba sa kojom ću stati pred oltar", rekla je pre nekoliko godina, a sad ostaje da vidimo da li će par uspeti da "ispegla" situaciju, ili je zauvek stavljena tačka na odnos.

Šakira i Pike raskinuli su zbog njegove prevare.
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!