Slavna pevačica Šakira retko deli privatne fotografije, ali je sada napravila izuzetak na radost svojih obožavatelja i pokazala svoje sinove.

Pevačica je sa dečacima osmogodišnjim Milanom i šestogodišnjim Sašom pozirala u vodenom parku, a fotografija je pokupila preko dva miliona lajkova.

"Predivni ste", "Koliko su samo porasli", "Predivna porodica, oni su tako veliki", "Jedan je isti Šakira, a jedan kao Pike", "Veliki dečaci", samo su neki od komentara.

Kolumbijska pevačica podelila je još jednu fotografiju na kojoj mlađeg sina drži u naručju u bazenu.

"Milan počinje stvarno da uživa ​​u ovome!" napisala je.

Inače, Šakira i Žerar Pike upoznali su se na snimanju spota za Šakirinu pesmu Waka Waka, koja je bila himna za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010. godine. Par ima dva sina, ali svoju ljubav još uvek nisu krunisali brakom.

Podsetimo, slavni par nedavno se našao na udaru kritika kada je u javnost dospela vest da su utajili porez u periodu između 2012. i 2014. godine. Dug iznosi ukupno 14,5 miliona evra koje Šakira nije plaćala u Španiji.

Ako se ne postigne vansudska nagodba, Šakira bi mogla da završi na optuženičkoj klupi i u zatvoru, piše u četvrtak list La Vanguardia.

sakira i zerard pike
Shutterstock