Nakon što je u javnost procurila informacija da je Žerar Pike (35) prevario svoju nevenčanu spurgu Šakiru (45) sa ženom koja je mnogo godina mlađa od njega, par se se oglasio i potvrdio da se rastaje.

- Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit svoje dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju - piše u saopštenju.

šakira i pike potvrdili su da se rastaju
JOMO / Backgrid UK / Profimedia 

Španski mediji prenose da je Šakira pre nekoliko dana završila u bolnici kada je saznala za prevaru. Španski "Periodico" objavio je da je pevačica primljena u bolnicu zbog pogoršanog zdravstvenog stanja.

Ambulanta koja je prevezla Šakiru do bolnice u Barseloni otkrila je da je u pitanju bio napad panike i da pevačica nije ozbiljno bolesna.

šakira i pike bili su zajedno 12 godina
Shutterstock 

Glavni razlog raskida je navodno činjenica da je pevačica uhvatila fudbalera u krevetu sa pomenutom ženom, koja je studentkinja i ima 20 godina. Objavljeno je i da se Šakira uskoro seli iz Barselone.

- Ne želi da nastavi da živi u Barseloni. Ovdje nema prijatelja ni porodice, osim Pikeovih. Namerava da se preseli i smestiti u drugoj zemlji, sa svojom djecom, naravno, pojasnili su iz časopisa.

Ovaj par, koji je u vanbračnoj zajednici 12 godina ima dvoje dece, sinove Milana i Sašu.

šakira planira da se preseli iz barselone sa sinovima
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!