Početkom 2022. godine svet je bio zatečen tužbom italijanskog princa Đakoma Bonano di Linvalose (51) nakon što se saznalo da ga je lepa Tanja Jašenko (35), manekenka i influenserka, "olakšala" za čak milion evra.

Priča je počela, baš kao u filmu - upoznali su se u izlasku, a on je izgubio glavu za lepom plavušom. Veoma brzo su ušli u ljubavni odnos, a Tanja je veomabrzo postala njegov saputnik na brojnim putovanjima širom sveta.

Naravno, podrazumeva se da su u obzir dolazile samo najluksuznije destinacije poput Monte Karla, Dubaija ili Maldiva.

Tanja Jašenko upoznala je italijanskog princa prilikom izlaska.
pritnscreen/instagram 

Međutim, tu se nije zaustavio. Svoju voljenu obasipao je pažnjom i vrednim poklonima, te je tako dobila Mercedes vredan 83.000 evra, redovno joj poklanjao nakit, i dao joj 18.000 evra za iznajmljivanje stana u centru Rima.

Međutim, priča se potpuno okrenula kada je u martu 2021. godine Tanja podnela tužbu protiv princa i to za uhođenje. Kako je tada pisao "Times", Tanja je već dugo bila nesrećna u tom odnosu, ali princ nije dozvoljavao da raskine vezu.

Tanji Jašenko princ je plaćao da živi život na visokoj nozi.
pritnscreen/instagram 

Tanja je, kako navode mediji, angažovala i psihijatra koji bi na sudu dokazao kakve su posledice ostale po njenu psihu nakon veze, međutim, psihijatar je neočekivano zauzeo suprotan stav i sada kaže da je "Tanja iskoristila psihičku ranjivost princa".

Tanja Jašenko navodno je iskoristila princa za novac.
pritnscreen/instagram 

Nakon toga, u javnost su procurile brojne prepiske para, a mnogima nije promaklo da je Tanja veoma često govorila Đakomu da je "lažljiv, izdajica, bez empatije, mediokritet".

Tanja Jašenko tvrdila je da je italijanski princ uhodi.
prtinscreen/instagram 

Kako se čitava halabuka nije smirivala, princ je rešio da uzvrati udarac i sam "presavio tabak" te pokrenuo sudski postupak u decembru 2021. godine, a u januaru ove godine konačno su se našli pre sudom. On je rekao da je u vezu sa Tanjom ušao pomućenog uma jer je bio "traumatizovan razvodom", te nije bio u stanju da donosi ispravne odluke. Tako je, kaže, postao Tanjina žrtva, a on sada zahteva da mu bivša devojka vrati sve što joj je poklonio jer je shvatio da ga je "izmuzla".

Italijanski princ je tokom veze devojci Tanji Jašenko priredio brojna iznenađenja.
pritnscreen/instagram 

Đakomov advokat Armando Fergola za Telegraf kaže da je Tanja iskoristila njegovog klijenta i da je Đakomo nakon veze sa Beloruskinjom lakši za iznos između pola miliona i milion evra.

Međutim, ono što je čudno u celoj priči je to da su novogodišnje praznike proveli zajedno, a Đakomo je tada na Fejsbuku napisao: "Želim da javno pitam moju devojku Tanju da mi oprosti moje lažne optužbe na njen račun".

On je navodno nudio plavokosoj lepotici još novca, samo da ga ne ostavi, međutim, od cele situacije u januaru, Tanja je potpuno nestala iz javnosti. Doduše, fotografija iz aprila pokazuje da je par još uvek zajedno, na kojoj mu Tanja sedi u krilu, međutim, objava na njenom Instagramu nema.

Doduše, na storijima često najavljuje izložbe i kulturna dešavanja u Rimu, ali novih selfija i fotografija više nema. Da li je par zaista izgladio odnose, niko sa sigurnošću ne zna, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Tanja Jašenko je manekenka i influenserka koja je uspela da prevari čak i italijanskog princa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!