Veza najlepše italijanske voditeljke Dilete Leote i turskog zavodnika Džana Jamana prošle godine punila je medijske stupce. Romansa se umalo završila i brakom, ali umesto da stanu pred oltar, usledio je kraj ljubavi, a mnogi se još uvek pitaju zašto.

Isprva su se pojavili navodi da je Džan taj koji je raskinuo jer je Dileta navodno odbijala svaku njegovu prosidbu, kao i da ju je ostavio zbog 10 godina starije glumice Moran Atias koja se svojvremeno zabavljala sa nekad odličnim fudbalerom Adrianom Mutom.

Sa druge strane, mnogi su bili ubeđeni da je zapravo Dileta ona koja je raskinula, kao i da je cela veza bila samo paravan da bi se skrenula pažnja sa njene afere sa oženjenim fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem.

Zlatan Ibrahinović i Dileta Leota imali su kratku romansu.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Istina je da je njihova veza u javnosti delovala savršeno samo prvih par meseci, a u prilog tvrdnji išle su i njihove izjave poput:

"S njim je priča bila predivna, san, bajka, munja. Mi smo dvoje 30-godišnjaka koji su se sreli, voleli jedno drugo, živeli u velikoj strasti. Oboje smo veoma strastveni, on čak možda i više od mene, i sve je bilo veoma brzo, tako prelepo", rekla je Dileta nakon raskida.

Dileta Leota tvrdi da je veza sa turkim zavodnikom bila sjajna.
screenshoot/instagram 

Baš zbog ove izjave mnogi su se zapitali zašto je onda došlo do raskida, ako su emocije tako velike. Čak se otišlo i toliko daleko da je njena izjava samo prećutni dogovor kojim se štiti "imidž mačo muškarca" koji neguje Jaman.

Džan Jaman ne želi da pokvari ulogu mačo muškarca.
pritnscreen/instagram 

Strani mediji bruje mesecima da iako je turski zavodnik koji uživa ogromnu popularnost i u Srbiji, često viđen sa ženama, i to, kao po pravilu, vrsnim lepoticama, zapravo cela priča paravan, te da on zapravo voli muškarce, ali da je to problem zbog zemlje u kojoj živi.

Džan Jaman navodno voli muškarce.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Međutim, javnost nije bila "mila" ni prema Dileti za koju se šuška da i dalje pati za Ibrahimovićem, ali i koja je i te kako imala korist od veze sa Džanom. Tada je privukla pažnju šire javnosti, i uspela da prekine pisanja o aferi sa fudbalerom.

Jednom je i ona sama progovorila o toj situaciji. "Biti sa zauzetim muškarcem neprihvatljivo je za moje principe, uz sav izbor na svetu moraš imati svest da se ne dovedeš u pogrešne situacije", rekla je tada. Međutim, mnogi su je pitali na mrežama zašto bi onda čuveni golgeter u polupijanom stanju nakon proslave nove godine došao u njenu kuću, umesto da ide ženi i deci.

Bilo kako bilo, istinu znaju samo akteri, dok drugi mogu da nagađaju šta zaista posredi u ovoj priči, a još njihovih fotografija iz doba najveće ljubavi pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Dileta Leota i Džan Jaman nekada su bili jedan od najpopularnjih parova.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!