Zgodna italijanska voditeljka Dileta Leota nedavno je raskinula sa turskim glumcem Džanom Jamanom, koji je nedavno bio u poseti Beogradu, ali reklo bi se da zbog toga previše ne pati.

Dileta trenutno odmara na Ibici, a oduševila je pratioce i fotografijama sa ovog ostrva. Ona je pozirala u ljubičastom bikiniju i belom šortsu, pokazavši svoje čari na koje padaju muškarci širom Evrope i sveta.

Atraktivna 30-godišnjakinja pohvalila se bujnim dekolteom, ali i tankim strukom i ravnim stomakom, a na fotografiji se vidi da i bez trunke šminke i u opuštenom plažnom izdanju izgleda savršeno.

Fotografija je prikupila preko pola miliona lajkova i brojne komplimente. "Kako si lepa", "Kako lutka si", "Prodao bih oba bubrega za trenutak sa tobom", "Lepotice, uživanje je gledati te", samo su neki od komentara oduševljenih pratilaca.

Instagram Dileta Leota na Ibici

Podsetimo, Dileta Leota je velika zvezda u svojoj domovini, a polako, ali sigurno postaje omiljena i van granica Italije.

U tome joj pored golišavih izdanja na radnom zadatku, odnosno fudbalskom stadionu odakle izveštava sa brojnih utakmica, pomaže i aktivnost na Instagramu gde je prati više od 7,9 miliona ljudi.

Mnogi smatraju da je veza sa Džanom bila samo paravan kako bi se skrenula pažnja sa Diletine afere sa fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem.

dileta leota i zlatan ibrahimovic
Youtube 

Naime, strani mediji pisali su njih dvoje zajedno proveli novogodišnju noć. Italijasnki "Today" peneo je izjavu poznanika koji je rekao da je čuveni golgeter 31. decembra uveče došao u kuću najpoznatijeg TV lica Italije.

Magazin "Chi" je potom preneo da su slavni fudbaler i sportska novinarka zajedno večerali i to nakon što je Ibrahimović poslao suprugu kući, pa produžio ka Kosti Smeraldi. A na Sardiniju je prethodno Leota stigla sa drugaricama i bratom.

dileta leota i dzan jaman
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ubrzo nakon navoda o aferi sa Zlatanom, lepa Italijanka je uplovila u romansu sa turskim glumcem, a više je i nego očigledno zbog čega mnogi ne veruju u tu ljubav i smatraju da je paravan kako bi se skrenula pažnja sa priče o Dileti i Zlatanu.

Bilo kako bilo, Dileta Leota je sada ponovo singl. Da li je zaista bila u vezi sa Džanom ne znamo, a da li će u njen život ući neki novi zavodnik ostaje da vidimo.

dileta leota
screenshoot/instagram