Dileta Leote ponovo se našla u centru medijske pažnje nakon objave o raskidu sa turskim glumcem Džanom Jamanom koji je nedavno boravio u Beogradu.

Iako mnogi ne veruju da su italijanska voditeljka i turski zavodnik uopšte bili zajedno, par je ljubav priznao u februaru 2021. godine fotografijom na Instagramu, iako se neko vreme šuškalo da među njima ima iskri.

A kako je sve počelo?

Mnogi smatraju da je veza sa Džanom bila samo paravan kako bi se skrenula pažnja sa Diletine afere sa fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem.

dileta i dzan
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naime, strani mediji pisali su njih dvoje zajedno proveli novogodišnju. Italijasnki "Today" peneo je izjavu poznanika koji je rekao da je čuveni golgeter 31. decembra uveče došao u kuću najpoznatijeg TV lica Italije.

"Viđeni su zajedno od 21.20 do petnaest minuta do ponoći, kada su svetla ugašena i više se te noći nisu palila", naveo je tada neimenovani izvor.

Magazin "Chi" je potom preneo da su slavni fudbaler i sportska novinarka zajedno večerali i to nakon što je Ibrahimović poslao suprugu kući, pa produžio ka Kosti Smeraldi. A na Sardiniju je prethodno Leota stigla sa drugaricama i bratom.

dileta i zlatan
Youtube 

"Prema drugim glasinama, njih dvoje su, najpre u odvojenim grupama, došli u isti restoran. Šta se unutra tačno dešavalo, nije poznato, jer su bili u delu koji je zatvoren za javnost. Ipak, činjenica da su se u isto vreme, na istom mestu, našli došavši sa različitih strana sveta - za švedske medije je dovoljno da istaknu da je 'to samo vidljiva posledica sve hladnijih odnosa koje Zlatan ima u poslednje vreme sa svojom suprugom'.

Dileta se u njegovom životu baš tada i pojavila, zahvaljujući fitnes kompaniji koja ih je uzela da je, kao tandem, reklamiraju", pisao je tada "Chi", a prenosili i "Gazeta delo sport" i "Korijere delo sport".

dileta i zlatan u reklami
Youtube 

"Chi" je tvrdio da je Zlatan rekao prijateljima da između njega i Dilete ima "iskrica", a prijatelj voditeljke koji je želeo da ostane anoniman, ispričao je Di Lei italijanskom portalu da se Ibrahimović na Sardiniji predstavljao kao "singl".

Fudbaler i voditeljka upoznali su se na snimanju reklame za fitnees aplikaciju "Buddyfit" koju su snimili tokom karantena. Na njenom Instagram profilu ispod reklamnog spota vodili su, po mišljenju mnogih, otvoreno flertovali.

dileta na rodjendanu
screenshoot/instagram 

Ubrzo nakon navoda o aferi sa Zlatanom, lepa Italijanka je uplovila u romansu sa turskim glumcem, a više je i nego očigledno zbog čega mnogi ne veruju u tu ljubav i smatraju da je paravan kako bi se skrenula pažnja sa priče o Dileti i Zlatanu.

dileta i dzan na odmoru
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Bilo kako bilo, Dileta Leota je sada ponovo singl. Da li je zaista bila u vezi sa Džanom ne znamo, a da li će u njen život ući neki novi zavodnik ostaje da vidimo.

Instagram Dileta