Skoro se nije desilo da je neka slavna ličnost napravila toliki boom u Beogradu kao što je to učinio poznati turski zavodnik Džan Jaman.

Obožavateljke turskih serija dočekale su ga sa oduševljenjem i pratile u stopu, a slobodno možemo reći da su mnoge dame bukvalno vrištale za Jamanom, a takav "treman" je, čini nam se, imao u prošlosti jedino Elvis.

Šalu na stranu, poznati glumac posetio je Beograd jer je zaštitno lice jednog brenda sa kojim sarađuje, a tom prilikom se i opustio na dobro poznate balkanske načine i naravno susreo se sa brojnim obožavateljima.

Danima je objavljivao fotografije iz najpoznatijih beogradskih mesta, a nakon zasluženog predaha u Srbiji zaputio se u Veneciju na filmski festival na kom se našao i film u kom glumi, ali i nakon kog je zasluženo dobio nagradu za "Tv ličnost godine". 

dzan jaman u beogradu
screenshoot/instagram 

Naravno, italijanski fanovi dočekali su ga sa ništa manjim oduševljenjem, a gdegod da je išao, pratili su ga u stopu i oduševljeno aplaudirali. 

Džan je izdvojio vreme da se fotografiše sa svima, a pre konferencije za novinare provozao se i gondolom.

printscreen/instagram Džan Jaman u Veneciji

Na pitanje da li mu prija popularnost glumac se našalio:

"Do sada sam se navikao, svuda me gone, nisam zamišljao tako nešto do pre nekoliko meseci".

"Živeo sam u Rimu osam meseci i navikao sam na ove scene", rekao je Džan.

dzan jaman
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Međutim, pravo oduševljenje je nastupilo kada se pojavio na crvenom tepihu. Tom prilikom odabrao je crno Dolce & Gabbana odelo i mokasine, a fanovi su oduševljeno vikali dok je Džan strpljivo pozirao fotografima.

dzan jaman u veneciji
IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nagradu za tv lice godine dobio je, više nego zasluženo, a zanimljivo je da se u istoj kategoriji takmičio sa Tonijem Serviljom, Tim Rotom, Kejt Hadson, Dominik Sandom i Šarlot Geinsburg.

dzan jaman osvojio je nagradu za tv lice godine
Manuele Mangiarotti / IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Velika imena ostala su u prašini za zgodnim Turčinom na radost miliona širom sveta, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Džan Jaman