Cela Italija bruji o raskidu nekada najpopularnijeg para - novinarke Dilete Leote i omiljenog turskog glumca Džana Jamana.

Zvaničnih potvrda nema za sada, ali kako prenose strani mediji, sva je prilika da je lepa sportska novinarka zanosnih oblina ponovo slobodna.

Podsetimo, par je ljubav priznao u februaru 2021. godine fotografijom na Instagramu, iako se neko vreme šuškalo da među njima ima iskri. Ipak, novinarku se duže vreme povezivali s oženjenim Zlatanom Ibrahimovićem.

"Džan i Dileta zajedno od prošlog decembra i jako su zaljubljeni. On je napravio prvi korak i kontaktirao Diletu putem Instagrama", rekao je tada nepoznati izvor.

dileta leota i dzan jaman nekada
Instagram 

Ipak, mnogi nisu verovali u to, već su mislili kako je glumac samo paravan za ovu aferu. Međutim, to nije bila jedina afera koja je vezivana za njeno ime. Pre toga bila je u tajnoj vezi sa sinom predsednika Rome. A onda se pojavio Džan Jaman, koji ju je prošlog leta i zaprosio.

Tom prilikom izdvojio je ćak 40.000 evra za verenički prsten, a zgodna Italijanka odgovorila sa "Razmisliću".

dzan jaman zaprosio je diletu prstenom vrednim 40 000 evra
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"U međuvremenu, popularnost njih dvoje je naglo porasla, ali očigledno da fanovi turskog glumca nikad nisu verovali u ovu njihovu priču", piše "Dandolo". Potom su Dileta i Džan otišli u Tursku da upoznaju njegovu porodicu, a izgleda da su od tada stvari među njima zahladnele. U Italiji su već bili sumnjičavi zašto je Dileta 30. rođendan slavila bez njega.

"Par je proveo svaki mogući trenutak zajedno, a onda su se udaljili. Drastično. Oni su od avgusta bili na zasebnim odmorima, a više i ne dele fotografije na kojima su zajedno", piše isti list.

Navodno su njih dvoje krenuli različitim putevima, čak se i piše da je Jaman slab na Moran Atijas, poznatu izraelsku manekenku i voditeljku. Ostaje da vidimo hoće li se neko od njih dvoje oglasiti, a do tada, pogledajte fotografije dok su bili srećni i zaljubljeni:

Instagram Dileta Leota i turski glumac Kan Jaman