Poznata voditeljka Dileta Leota našla se u centru medijske pažnje kada je raskinula vezu sa turskim zavodnikom Džanom Jamanom.

Ova vest šokirala je mnoge, ako se uzme u obzir da su delovali kao srećan par, pa čak i pričali o venčanju iako je Dileta navodno odbila njegovu prosidbu.

Sa druge strane, mnogi su baš iz tog razloga bili ubeđeni da je ona ta koja je raskinula, kao i da je cela veza bila samo paravan da bi se skrenula pažnja sa njene afere sa oženjenim fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem.

Naime, strani mediji pisali su njih dvoje zajedno proveli novogodišnju noć, kao i da je čuveni golgeter 31. decembra uveče došao u kuću najpoznatijeg TV lica Italije.

dileta leota i zlatan ibrahimovic su navodno bili u vezi
Youtube 

Šta se unutra tačno dešavalo, nije poznato, jer su bili u delu koji je zatvoren za javnost. Ipak, činjenica da su se u isto vreme, na istom mestu, našli došavši sa različitih strana sveta - za švedske medije je dovoljno da istaknu da je 'to samo vidljiva posledica sve hladnijih odnosa koje Zlatan ima u poslednje vreme sa svojom suprugom'.

Ubrzo nakon navoda o aferi sa Zlatanom, lepa Italijanka je uplovila u romansu sa turskim glumcem, a više je i nego očigledno zbog čega mnogi do kraja nisu verovali u tu ljubav iako su fotke na mrežama govorile same za sebe.

Instagram Dileta Leota i turski glumac Kan Jaman

Sada su se pojavili novi detalji raskida, gde se saznalo da je zapravo turski glumac taj koji je stavio tačku, a zgodnu voditeljku ostavio je zbog glumice koja je od nje starija 10 godina, i za koju tvrde da izgleda i bolje od voditeljke.

dzan jaman je taj koji je ostavio diletu
screenshoot/instagram 

Reč je o Izraelki Moran Atias koja se svojvremeno zabavljala sa nekad odličnim fudbalerom Adrianom Mutom.

Za sada se ne zna da li su ove glasine tačne, ali mnogi su oduševljeno komentarisali na mrežama da su savršen par, te da je daleko lepša od Dilete, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Moranu Atias povezivali su sa Džanom Jamanom.