Da sapunica vrlo lako može da iskoči iz okvira malih ekrana govori i situaciju u kojoj se našao američki glumac Stiv Barton.

Proslavljeni glumac, najpoznatiji po ulozi u sapunici "General Hospital" doživeo je da ga trudna žena prevari. nakon 23 godine braka da ga žena prevari i to ni manje ni više nego na način da čeka dete s drugim muškarcem.

Naime, nakon što je glumac Stiv Barton saznao za prevaru svoje supruge Šeri Gastin, s kojom je u braku već 23 godine odlučio je da sve pojedinosti o njihovom rastanku podeli na Instastory-ju na svom Instagram profilu.

Stiv Barton ostavlja trudnu ženu zbog njene prevare.
Instagram 

"Želim nešto da raščistim. Šeri i ja smo se razišli. Nedavno je objavila da čeka svoje 4. dete koje nije moje. I dalje ćemo odgajati naše troje prelepe dece", napisao je Stiv u svojoj objavi i zamolio za privatnost.

Stiv Barton i Šeri Gastin u braku su od 1999. godine i zajedno su dobili Makenu (18), Džeka (16) i Bruklina (7), a ona se još nije oglašavala povodom ovih tvrdnji.

Inače, Stiv je bio deo glumačke postave sapunice "General Hospital" još od 1991. godine u kojoj je tumačio lik Džejsona Morgana, kada su mu krajem 2021. godine dali otkaz jer je odbio da se vakciniše protiv koronavirusa.

"Nažalost, otpustili su me zbog stava o vakcinaciji. Znate, to boli. Ovo se za mene odnosi na ličnu slobodu i mislim da niko ne bi trebao da izgubi osnovna sredstva za život zbog ovoga", rekao je tada glumac za strane medije.

Trudna žena prevarila glumca Stiva Bartona.
BT/ADM/Capital Pictures / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!