Čuveni glumac Evan Mekgregor navodno je spreman da po drugi put stane na "ludi kamen". Kako pišu strani mediji, oni će pred oltar stati ovih dana, a ako je suditi po fotografijama paparaca, par deluje nikad srećnije.

Evan i njegova nova izabranica, takođe glumica Meri Elizabet Vinsted odlučili su se na ovaj korak nakon što su prošle godine u tajnosti dobili dete - sina Laurija. Vesti je prva podelila upravo najstarija ćerka glumca Klara Mekgregor i to na svom Instagramu, ali iako su danas jedna velika srećna porodica (ili se bar tako čini), situacije dugo nije bila takva.

Naime, nije tajna da je Evan sreću sa Meri našao dok je još bio u braku sa dizajnerkom Iv Mavrkais. Ironija je što su važili za jedan od najstabilnijih parova na javnoj sceni, a u braku koji je trajao od 1995. godine dobili su tri ćerke Klaru, Ester i Anuk, i usvojili Džamejn koja je poreklom iz Mongolije.

Evan Mekgregor u braku sa bivšom ženom dobio je tri ćerke i usvojili su još jednu devojčicu iz Mongolije.
ZUMAPRESS.com / Zuma Press / Profimedia 

 Zato i ne čudi što su vesti o aferi iznenadile sve, te je usledio više nego gadan razvod. Zbog ljubavnice koju je upoznao 2017. godine na setu serije "Fargo", u jednom trenutku je zaratio sa ćerkama koje su u javnosti izrekle veoma oštre reči na konto Meri.

- Najlepša i najtalentovanija žena na Zemlji? Oh, čoveče, vi ste u zabludi. Ta devojka je komad smeća - komentarisala je Klara svojevremeno Merinu sliku na društvenoj mreži na kojoj je dobijala pregršt komplimenata.

Evan je samo nekoliko dana nakon što je obelodanio da napušta ženu okačio fotografiju sa Meri u kadi, a kada se jedan od fanova obratio Iv preko Instagrama, ona je jednostavno odgovorila sa: "Pa šta ja tu mogu da uradim?".

Zbog očeve prevare ćerke u nekom trenutku nisu razgovarale sa slavnim ocem, dok je on javno u intervjuima govorio "koliko je sada srećniji" u odnosu sa novom izabranicom. Iv je sve to komentarisala rečima da je sve to "jedno veliko razočaranje i uznemirujuće", ali da joj je najbitnije da deca budu okej.

Evan Mekgregor zaratio je sa ćerkama zbog ljubavnice.
Geisler-Fotopress GmbH / Alamy / Alamy / Profimedia 

Nažalost, stvari su postale gadne tokom razvoda kada je Evan tražio zajedničko starateljstvo nad decom, što su ćerke isprva odbijale, a potom je usledilo i provlačenje po sudovima zbog alimentacija.

Klara Mekgregor bila je ljuta na oca zbog prevare.
Instagram 

Konačno iznenađenje usledilo je pre četiri godine kada je Mekgregor šokirao svet na dodeli Zlatnih globusa. Tada se javno zahvalio supruzi, deci i ljubavnici na svemu. Kako mnogi tvrde, to je bio govor koji je ušao u istoriju.

Ipak, čini se da je to sada daleko iza njih, jer su konačno našli zajednički jezik. Međutim, kako prenose pojedini strani mediji, niko iz njegove porodice nije očekivao da će ponovo stati pred oltar. Zato su im vesti o venčanju došle kao šok, iako su se ćerke odavno pomirile da nema nade za pomirenje njihovih roditelja.

Evan Mekgregor i njegova izabranica spremaju venčanje u tajnosti.
Allison Cobb / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Venčanje bi trebalo da se odži u njihovoj vili, a da u pričama ima istine svedoči i to što su u Los Anđeles doputovali i Evanovi roditelji.

Zbog venčanja Evana Mekgregora i Meri Vinsted u Los Anđeles doputovali su i njegovi roditelji.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, i sama Meri nije bila slobodna kada je upozanala Evana, te je zbog njega okončala sedmogodišnji brak sa producentom Rajlijem Sternsom, a ni njihov razvod nije prošao bez javnog prepucavanja i sramote, ponajviše od strane glumice koja bivšeg nije štedela, pogotovo u intervjuima.

Meri Elizabet Vinsted od bivšeg muža, producenta Rajlija Sternsa razvela se zbog Mekgregora.
pritnscreen/instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!