Nije tajna da je princ Vilijam svojevremeno bio veliki zavodnik. Dugo se spekulisalo i da je svoje zavodničke sklonosti "trenirao" i tokom braka sa Kejt, te da ju je navodno varao i dok je bila trudna.

U svim tim pričama Kejt Midlton bila je ta koja je "jadna i ponižena", u šta je bilo lako poverovati ako se uzme u obzir prinčevo ponašanje na početku njihovog odnosa, kao i da su u jednom trenutku raskinuli, ali se kasnije ispostavilo i da buduća kraljica nije tako naivna kao što se mislilo, jer se i ona smuvala sa Vilijamom iz osvete bivšem dečku koji joj je slomio srce.

Kejt Midlton takođe je bila neverna vilijamu na početku njihove veze.
ROTA / Camerapress / Profimedia 

Istini za volju, sve osobe koje su povezivane sa kraljevskim parom pojavile su se na njihovom venčanju, čime je pokušano da se javnosti stavi do znanja da među njima nema "zle krvi", međutim, pojedine zvanice smo mogli videti samo tad i nikad više, čime se brišu tvrdnje o "ogromnim prijateljstvima" kako je to bilo predstavljano. Jedna od onih koja je privukla svojevremeno ogromnu pažnju bila je i Arabela Masgrejv, za koju se dugo pričalo da je umalo postala princeza, odnosno ono što je danas Kejt Midlton.

Arabela Masgrejv je velika ljubav princa Vilijama.
Davidson / Goff Photos / Profimedia 

Arabela je bila Vilijamova najveća ljubav po pisanju stručnjaka bliskih kraljevskoj porodici, a emocije su toliko bile jake da je Vilijam razmišljao i da se ispiše sa koledža i upiše neki bliži njoj samo da bi se češće viđali. Leto pre njegovog odlaska proveli su zajedno, a par je pravio ozbiljne planove za budućnost.

Inače, Arabela je ćerka Nikolasa Masgrejva, bivšeg menadžera Polo kluba "Cirencester", a velike su šanse, da su se stvari malo drugačije odigrale da bi upravo Arabela bila nova vojvotkinja od Kembridža. Prema kraljevskoj biografkinji Kejti Nikols, Arabela je bila deo “The Glosse Posse” aristokratske grupe, nestvarno lepa, te ne čudi što je Vilijamu brzo zapala za oko. Uplovili su u strastvenu romansu, međutim, pravi problemi uplovili su kada je Vilijam optutovao u Škotsku na Univerzitet Endruz.

Stotinama kilometara dalje, princ je bio očajan bez svoje devojke i koristio je svaki trenutak da otputuje kući kako bi bio sa njom. Međutim, onda je u njegov život ušetala Kejt u čuvenoj "goloj haljini". Zbog nje je povukao odluku da se ispiše sa fakulteta, a ostalo je istorija.

Zbog gole haljine Kejt Midlton, princ Vilijam je prevario tadašnju devojku Arabelu.
Malcolm Clarke / Daily Mail / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Ušetala je polugola Kejt i sve je bilo gotovo", prokomentarisala je biografkinja.

Kejt i Vilijam uplovili su u vezu, bez Arabelinog znanja, a vesti o tome saopštio joj je tek mnogo kasnije kada je konačno došao kući i raskinuo sa njom. Arabela je to navodno teško podnela, iako su danas ostali u krajnje prijateljskim odnosima. Ona je svoju karijeru gradila u svetu mode, te je tako godinama radila za Gucci, a pre nekoliko godina udala se za biznismena Džordža Galiersa Prata na raskošnom venčanju, a danas imaju četvorogodišnju ćerku.

Ipak, iako danas Kejt i Vilijam imaju skladan i jak brak, dugo se pričalo da je princ u više navrata zažalio što ipak nije Arabela ta koju je oženio.

Princ Vilijam navodno je više puta zažalio što nije oženio Arabelu umesto Kejt.
Zeng Yi / Zuma Press / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!