Apsolutna zvezda Netfliksove hit serije "Anatomija skandala" jeste Sofi Vajthaus, supruge bivšeg ministra, čiju ulogu igra Sijena Miler.

Serija je privukla veliku pažnju medija, kako zbog izvanrednih modnih kombinacija, tako i zbog bivšeg supruga i ozloglašene prevare.

Da joj ova uloga fantastično leži ogleda se u tome koliko sa lakoćom ponese svaki komad koji bi poželele brojne žene od stila.

Pretežno su u pitanju svedeni i elegantni krojevi, dok su su fokusu zemljani tonovi.

Serija Anatomija skandala je privukla veliku pažnju medija, kako zbog izvanrednih modnih kombinacija.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

I dok modnim izborima nesumnjivo privlači pažnju u novom ostvarenju, mnogi zapadni mediji su se prisetili problematičnog odnosa sa bivšim partnerom glumcem Džudom Loom.

Turbuletan ljubavni život

Ne zaboravimo slavnog glumca Džuda Loua. Davne 2003. godine pričalo se da je slavna britanska glumica Džudu rasturila brak sa dizajnerkom Sejdi Frost, sa kojom ima troje dece - ćerku Ajris i sinove Rafertija i Rudija.
Naredne godine su vezu krunisali veridbom, a zatim je na red došao skandal koji je potpuno promenio tok njihovih uspešnih karijera.

Naime, glumac je koleginicu i bivšu partnerku Sijenu Miler prevario s dadiljom, a nakon toga je napravio dete konobarici Samanti Burk. Sve detalje prevare saznali su svi kada je njegova nevera procurila u medije, a taj trenutak zasenio je sve što je Miler radila na profesionalnom planu.

Džud Lo je Sijenu Miler prevario s dadiljom.
Keith Mayhew / Newscom / Profimedia 

- Bilo je zaista teško. Nadam se da tako nešto više nikada u životu neću doživeti. Taman sam otvarala predstavu u pozorištu u kojoj sam imala glavnu ulogu i nedeljama sam morala sama da ustajem iz kreveta i da se suočavam s javnim raskidom, a onda da stanem svake večeri pred 800 ljudi. Tih prvih nekoliko nedelja se uopšte ne sećam -rekla je glumica u intervjuu.

Džud Lo i Sijena Miler prekinuli su veridbu kada je dadilja Dejzi javno ispričala da je imala aferu sa njim.
Zed Jameson / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Džud Lou i Sijena Miler prekinuli su veridbu kada je dadilja Dejzi javno ispričala da je imala aferu sa njim 2005. godine. Ipak, to nije zauvek prekinulo njegovu i Sijeninu vezu - bar ne odmah. Tada su prekinuli, a ponovo su se verili 2010. godine, ali su se već sledeće rastali. Kako su tada navodili svetski mediji koji se bave životima poznatih, Sijena nije mogla da mu oprosti prevaru sa dadiljom i pored velike ljubavi koja ih je vezivala.

Nakon toga je sa pozorišnim glumcem Tomom Staridžom dobila ćerku Marlou koja sada ima 10 godina.

Sijena Miler je uhvaćena sa 15 godina mlađim glumcem Olijem Grinom.
MJ Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nedavno je Sijena Miler raskinula veridbu s devet godina mlađim dečkom Lukasom Zvirnerom (29), samo devet meseci nakon što ju je zaprosio, a prema novim fotografijama čini se da je sreću pronašla sa još mlađim partnerom.

Naime, početkom godine Sijena Miler je uhvaćena sa glumcem Olijem Grinom što je odmah pokrenulo sumnje o romansi slavne glumice sa 15 godina mlađim dečkom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!