Džud Lo je poznat kao veliki miljenik ženske publike koja ga je zavolela kroz uloge u romantičnim filmovima poput "Ljubav i praznici" i "Alfi", a poslednjih godina je retko viđen na velikom platnu.

Na iznenađenje mnogih, glumac se pre nekoliko dana pojavio u Londonu na premijeri filma "Čudesne zveri: Dambldorove tajne", trećeg nastavka serije i time obradovao mnoge obožavateljke, ali i začudio izgledom. Džud je nosio odelo svetle boje, upareno sa crnim mokasinima i svilenim šalom.

Ali ono što je došlo do izražaja bila je njegova duga, seda brada dok mu se kosa vidno proredila. Lou, koji se po pitanju lica opredelilo za prirodan izgled kada, na premijeri je bio odlično raspoložen i pozirao je sa kolegom Edijem Redmejnom.

Džud Lou i Edi Redmejn na premijeri filma.
Joanne Davidson / Camerapress / Profimedia 

Inače, ovaj njegov istup u javnost podsetio je sve na njegov više nego turbulentan ljubavni život.

Britanski zavodnik je od 2019. godine u braku sa 14-godišnjim psihološkinjom Filipom Koanom, sa kojom je dobio dete u septembru 2020. čiji su pol i ime uspeli da sakriju od javnosti, a ne zna se ni kako se par upoznao, već samo da su zajedno od početka 2015. godine.

Džud Lou drastično ostario.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Džud ima još petoro dece sa dve različite žene. Od 1997. do 2003. bio je u braku sa dizajnerkom Sejdi Frost sa kojom ima sinove Rafertija i Rudija i ćerku Iris koja je poznato po ekstravagantnom imidžu.

Iris Lou je ćerka Džuda Loua.
JACOVIDES-BORDE-MOREAU / Bestimage / Profimedia 

Godinu dana nakon raskida sa Sejdi, verio se sa glumicom Sienom Miler, a to je bila veza tokom koje je napravio svetski skandal nakon što se saznalo da ju je varao sa dadiljom svoje dece.

Dejzi Rajt, koja je tada imala 26 godina, rekla je za britanski Mirror da je imala aferu sa Džudom. Umesto da čuvaju njegovo troje dece, započeli su aferu. „On je veliki ljubavnik i zna kako da zadovolji ženu. Nismo mogli da se zasitimo jedno drugog", istakla je ona.

Džud Lou i Sijena Miler su se pomirili nakon što ju je prevario sa dadiljom.
Keith Mayhew / Newscom / Profimedia 

Ona je rekla da je glumac napravio prvi korak i da se nije stideo da kaže da ih je jedno dete videlo u krevetu. Džud se javno izvinio i on i Sijena su se nekoliko puta pomirili pre nego što su zauvek raskinuli 2011. godine.

Džud Lou ima šestoro dece.
NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Džud je imao kratku romansu 2009. dok je radio na filmu „Šerlok Holms“ u Njujorku kada je u pauzama snimanja upoznao konobaricu Samantu Berk sa kojom je dobio ćerku Sofi. Nakon što je vest iznenadila javnost, ubrzo je priznao svoju ćerku.

Imao je i kratku avanturu sa muzičarkom Ketrin Harding sa kojom je dobio ćerku Ejdu i upoznali su se u jednom londonskom baru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!