Ukoliko biste sreli Krisa Pajna ovih dana, male su šanse da biste prepoznali nekada najvećeg zavodnika i večitog neženju.

Slavni glumac potpuno je neprepoznatljiv, a s obzirom da uglavnom nosi apa-drapa izdanja, kao i da je pustio bradu koja je, čini se preko noći osedela, teško da deluje kao jedno od velikih imena Holivuda.

Njega su paparaci ufotkali na ulicama Njujorka u društvu prijatelja, ali su fotografije izbliza otkrile da glumac izgleda mnogo starije nego što jeste. Ne samo što mu je brada potpuno posedela, kao i kosa, već je i na licu imao više bora nego inače.

Kris Pajn kao da je naglo ostario.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Sa druge strane, Kris možda izgleda starije u licu, ali telo je i dalje "on point", odnosno, glumac je definitivno u formi života. Inače, Pajn je nedavno objasnio zašto pušta bradu:

"To je jednaka posledica lenjosti i mogućeg projekta u budućnosti", rekao je za Entertaiment Tonight.

"Ako postoji izgovor da se ne brijem i nemam šminku, znate...", dodao je glumac, inače poznat po svom obrijanom licu. Kako je nagovestio da postoji šansa da je njegov novi imidž rezultat rada na ulozi, mnogi smatraju da je upravo zato promenio izgled, a ne zato što se ulenjio.

Koji god da je razlog, nekima Kris "izgleda poput dedice", dok drugi i dalje smatraju da je šarmantan, a čak ga zovu i novim Klunijem.

Kris Pajn potpuno se zapustio.
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, "večiti neženja" kako su ga zvali, od 2018. godine je bio u vezi sa s 36-godišnjom britanskom glumicom Anabelom Volis, a par je detalje svog privatnog života čuvao za sebe i nisu se pojavljivali zajedno na crvenom tepihu.

Krisa Pajna prozivaju da danas izgleda poput dedice.
Shutterstock 

"Bio je uporan u tome da ju osvoji dok je imala dečka. Ona je baš njegov tip žene", rekao je izvor blizak Pajnu svojevremeno za Us Weekly.

Međutim, baš kada se pomislilo da će se konačno čuti svadbena zvona, par je raskinuo. Pre nje Kris je ljubio brojne slavne lepotice poput glumice Sofije Butelo i Zoi Kravitc. Ljubio je i fotografkinju Iris Bjork, kostimografkinju Amandu Frensis Horne, kao i manekenke Jasminu Walc i Dominik Pik, a činilo se da je tek s Anabel pronašao pravu ljubav.

Kris Pajn nedavno je raskinuo sa dugogodišnjom devojkom.
Coleman-Rayner / Coleman-Rayner / Profimedia 

Da li će možda doći do pomirenja ostaje da vidimo, a do tada bacite pogled na još fotografija slavnog zavodnika i procenite i sami koliko se promenio.

SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Shutterstock Kris Pajn nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!