Manekenka koja je 80-ih godina prošlog veka zahvaljujući svojim savršenim telesnim proporcijama zaradila nadimak The Body, 29. marta će proslaviti 58. rođendan, a ovih dana je u Njujorku predstavila svog novog odabranika, 52-godišnjeg Oliviera Sarkozija.

Par se odlično proveo na koncertu Sira Eltona Džona, a francuski bankar s američkom adresom mlađi je polubrat bivšeg francuskog predsednika Nikolasa Sarkozija.

Brak s mladom glumicom i dizajnerkom

Upravo ga je Nikolas Sarkozi kao gradonačelnik elitnog pariškog predgrađa Neuillyy-sur-Seine 1997. venčao s publicisticom Šarlot Bernard. U braku su izdržali četrnaest godina i dobili dvoje dece.

Nakon razvoda Sarkozi je započeo vezu s modnom dizajnericom Meri-Kejt Olsen, dečjom i tinejdžerskom glumačkom zvezdom17 godina mlađom od sebe, s kojom se venčao 2015. u Njujorku. U braku su proveli pet godina, a brakorazvodna parnica se razvukla zbog izbijanja pandemije korona virusa i okončana je početkom 2021. godine.

Dugo je tražila sreću

Ljubavni život El Mekfirson još je uzbudljiviji i zanimljiviji: pred kraj 70-ih bila je u vezi s legendarnim holivudskim zavodnikom Vorenom Bitijem, koji je stariji od nje 27 godina. Nakon toga obeležila je život američkog kantautora Bilija Džoela koji joj je posvetio hit pesmu This Night i And So It Goes, a bila mu je inspiracija i za Uptown Girl.

Svog prvog supruga, proslavljenog francuskog fotografa Žila Bensimona upoznala je na snimanju editorijala za francuski modni časopis Elle sredinom 80-ih.

U braku su proveli tri godine, a nakon kratke afere s kultnim rok muzičarem Ekselom Rouzom i trogodišnje veze s Timom Džedrisom, škotskim galeristom, vlasnikom čuvene galerije Hamiltons, dugo se zabavljala sa 59-godišnjim biznismenom iz Švajcarske i milionerom - Arpadom Busonom koji joj je definitivno promenio život.

el mekfirson dugo traži sreću
KHAPGGBM / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

S njim El Mekfirson ima sad već odrasle sinove Flina i Sija Busona, s kojima je proteklih godina pozirala na naslovnicama modnih magazina poput Voga i Ela.

Od njihovog razvoda 2005. bila je u vezi s muzičarima Sirom Polom Makartnijem i Brajanom Adamsom, kao i filmskim rediteljem Gajem Ričijem, da spomenemo samo najzvučnija imena, a 2013. venčala se s milijarderom Džefrijem Soferom.

Zajedno su bili četiri godine, a zadnji u nizu bio joj je nekada ugledni britanski lekar Endrju Vejkfild čije je ime diskreditovano zbog radikalnih antivakserskih stavova, a iz medicinskog registra izbrisano zbog umešanosti u prevaru s podacima iz naučne studije koja je lažno dokazivala da postoji veza između autizma i vakcine protiv boginja, zaušli i rubeole, koja tu bolest navodno negiraju.

Da li je El Mekfirson napokon pronašla čoveka svog života, vreme će pokazati.

Shutterstock, Twitter / Planet / Profimedia Lepa manekenka nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

izvor: Stil.kurir.rs