Američka glumica i bivša dečja zvezda Meri-Kejt Olsen od malih je nogu privlačila veliku pažnju javnosti svojim ponašanjem, baš kao i njena sestra blizanakinja Ešli, a 2012. godine usledio je pravi šok za njene obožavatelje.

Naime, Meri-Kejt, koja je tada imala samo 25 godina, upustila se u ljubavnu vezu s 42-godišnjim francuskim bankarom Olivierom Sarkozijem, inače bratom bivšeg francuskog predsednika, i time je sve ostavila bez teksta.

Njihova ljubav ubrzo se našla na naslovnicama francuskih medija, i to prvenstveno kao tema izrugivanja. Oliviera su prozvali malim francuskim ljubavnikom, a njegova bivša supruga Šarlot njihovu je vezu nazvala grotesknom. Olivier i Meri-Kejt sve su to ignorisali, a nakon nekog vremena ona mu je postala nova supruga. Strani mediji pisali su kako je on želeo da se venčaju već nakon deset meseci veze, ali ona ga je uspela uveriti da pričekaju s tim potezom nekoliko godina.

meri kejt i ešli olsen
Shutterstock 

Kao i samu vezu, i venčanje su pratili neki kontroverzni detalji, poput onog da su gostima zabranili korišćenje mobilnih telefona kako bi sprečili otkrivanje detalja sa slavlja. Ali, kako to obično biva, neko je ipak uspeo da snimi i objavi stolove na kojima su se nalazile posude pune cigareta i goste koji su pušili celu noć bez prestanka. Nakon toga, novopečeni supružnici preselili su se u Pariz i delovali su presrećno i zaljubljeno, što su tamošnjim medijima potvrđivali i njihovi prijatelji.

Ali, sreća nije dugo potrajala. Meri-Kejt predala je zahev za hitan razvod braka u maju prošle godine jer su joj Olivierovi advokati dali kratak rok da pokupi svoje stvari iz stana njenog supruga u Njujorku.

Ona se poverila prijateljima da je suprug na silu izbacuje jer je prekinuo njihov najam bez njenog znanja. Molila ga je da joj da vremena do 30. maja, na šta on nije odgovorio. Problemi su navodno počeli jer je ona htela decu, a on nije, pa su zbog toga počeli da se svađaju.

meri kejt olsen
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Olivier je s bivšom suprugom Šarlot dobio dvoje dece i nije imao u planu da širi porodicu, što glumica nije dobro prihvatila. Zatražila je hitan razvod, a par koji je od samoga početka kod mnogih izazivao zgražavanje na isti je način i okončao svoju ljubavnu priču.