Zvezda nekadašnje hit serije "Puna kuća", Meri Kejt Olsen, proživela je pravu dramu zbog bivšeg supruga Olivijea Sarkozija.

Nakon što je Olivije, inače brat nekadašnjeg francuskog predsednika Nikolasa Sarkozija, dao svojoj supruzi Meri Kejt Olsen rok od nedelju dana da iznese svoje stvari iz njihovog zajedničkog doma počeo je najteži period u njenom životu.

Meri Kejt Olsen
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Do razvoda nije bilo lako doći, zbog tadašnje situacije sa karantinom u Njujorku kada je sve bilo stopirano. Međutim, devet meseci nakon završetka njihovog petogodišnjeg braka njihov razvod je konačno odobren.

Nakon teškog perioda tokom razvoda koji je prošla, čini se da je Meri spremna da uplovi u novu ljubavnu romansu. Naime, glumica i dizajnerka je sinoć primećena na večeri sa biznismenom Džonom Kuperom u Njujorku. Njih dvoje su delovali veoma prisno, što su zabeležili paparaci.

Meri Kejt Olsen
Shutterstock 

Ovo je prvi put da je zvezda primećena na dejtu od kako je finalizovan njen razvod od Olivijea Sarkozija. Izgledalo je da je par na sastanku sa još jednim parom s kojim su vidno uživali u zajedničkoj večeri u Estiatorio Milos.