Glumac Nkuti Gatva je zvezda Netflix-ove hit serije "Sex Education" koja je osvojiila milione. Zhvaljujući njoj stekao je veliku slavu, po epizodi zaradi čak  700.000 evra, ali pre nego što je postao uspešan bio je beskućnik.

Nkuti Gatva koji tumači lik Erika Efoinga (29) u "Sex Education" bio je beskućnik pre nego što je angažovan u popularnoj seriji. Kako je sam otkrio, morao je da pozajmljuje novac od prijatelja i poznanika kako bi mogao da dođe na audiciju. Pozajmljivao je novac i da bi napravio kostime ili da bi platio prevoz.

Glumac i njegova porodica napustili su ratno razorenu Ruandu i preselili se u Škotsku. Iako je Nkutijeva porodica uspela da izbegne rat, on nije mogao da izbegne zlostavljanje u školi zbog boje kože.

Nkuti Gatva stekao je slavu serijom Seks edukacija
Shutterstock 

Kako bi u filmskoj industriji, donelo je dluku da se preseli u London ne bi li ostvario dugogodišnji san i postao glumac. Nažalost, ušteđevinu je brzo potršio i ubrzo je postao beskućnik. Imao je sreće da su ga prijatelji puštali da prespava na sofi.

Nkuti Gatva je zbog rata morao da napusti zemlju, a u školi je zbog boje kože trpeo zlostavljanje
Youtube 

"Otprilike pet meseci pre 'Sex Education" uglavno sam spavao u tuđim dnevnim sobama, nisam imao krov nad glavom. Jedna sreća je bila što sam imao prijatelje, inače bih bio na ulici", rekao je Nkuti jednom prilikom.

Nkuti Gatva se preselio u London s namerom da ostvari svoj san i postane glumac
Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Provokativna i progresivna serija o ljudskim željama, upoznavanju tela i seksualnosti postala je jedna od najgledanijih na Netflix-u što je omogućilo Nkutiju da zarađuje više nego što je ikad sanjao.

Instagram Zvzeda serije Seks edukacija


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!