Poznati par je već danima u centru pažnje zbog navoda da je trudna pevačica otkrila da ju je Roki prevario, te da je odlučila da stavi tačku na njihovu vezu.

Ove navode objavio je novinar iz Pariza na svom Tviter nalogu i time pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama.

"Rijana i ASAP Roki su raskinuli. Rijana ga je ostavila nakon što ga je uhvatila da je vara sa dizajnerkom cipela Aminom Muadi" - bile su reči koje je napisao na Tviteru modni influenser i novinar Lui Pizano.

Ovim je uspeo da razbesni sve pevačicine fanove, a da je "đavo odneo šalu" shvatio je i nakon istupanja u javnost dizajnerke Amine Muadi sa kojom je reper navodno prevario trudnu Rijanu.

Poznati par je već danima u centru pažnje zbog navoda da je trudna pevačica otkrila da ju je Roki prevario.
B4859 / Avalon / Profimedia 

On je naveo da je pevačica uhvatila repera u više nego prisnom odnosu sa njenom bliskom saradnicom, a sada je objavio tekst kojim se izvinio svima koji upleteni u ovu priču.

Naime, on je priznao da je pogrešio i napravio nepotrebnu dramu.

"Sinoć sam doneo glupu odluku da tvitnem neke informacije koje sam dobio. Neću govoriti o izvorima, niti kriviti druge za raspravu koja je pokrenuta itd. Na kraju dana, ja sam doneo odluku da to napišem", objavio je on, pa nastavio:

"Želim da se izvinim svim stranama koje sam uveo u ovo svojim postupcima i nepromišljenim tvitovima. Nemam opravdanje. Izvinjavam se za nepotrebnu dramu", završio je novinar.

Sumnja da je vest o prevati tačna proistekla je iz toga što je Rijana restoran napustila sama i u suzama.
Khrome / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, ova priča je proistekla iste noći kada je i Rijana uslikana u suzama u jednom restoranu. Naime, sumnja da je vest koju je modni influenser i novinar Lui Pizano tvitovao tačna proistekla je iz toga što je Rijana restoran napustila sama, bez oca svog deteta repera Asapa Rokija.

Malo nakon što je vest obišla svet, izvor blizak paru je za američke medije rekao da su tvrdnje o raskidu neistinite, a ni Rijana ni Asap nisu komentarisali ove navode.

Rijana i Asap su poslednjih dana zajedno viđeni u njenoj rodnoj zemlji Barbadosu, po čemu su mnogi zaključili da se poznati par uopšte ne opterećuje natpisima u medijima i da ipak uživaju zajedno i čekaju prinovu.